накратко вчера тръгвам от варна към белене около 4 часа и понеже имаше голямо заледяване навсякъде карах доста бавно.кам 8 часа след като минах Попово между селата Лом Черковна и Копривец при спускане на десен завой колата ми се завъртя (доста странно) и се озова в канавката с задницата надолу.бяхме 4 човека в автомобила и за щастие всички бяхме добре.то дефакто удар не е имало просто спряхме с предницата нагоре между две дърета(голям късмет).звъня аз на 146 СБА пътна по помощ и те ми викат най близката ни кола е в русе ще ви вземем 40 лева само за да тръгнем+ 2.5лв на километър а те са над 100 километра май.мисля аз какво да правя и насреща един голф 3(червен)май беше и от него излиза една жена и вика момчета какво става може ли да помогна с нещо.обяснявам и за ненормалната сума която ми искат тия от сба да ни изкарат от канавката и тя вика ей сега ще се обадя на брат ми който е полицай в копривец да видим дали не можем да измислим нещо.дойдоха двама полицай въртяха телефони и накрая дойде една мащина "Т" я нарекоха и тя ни издърпа.човека с трактора ни взе само 20 лева за нафтата която е изгорил.
Искам да изкажа огромната си благодарност на колежката която абсолютно не познавам и незнам нищо за нея овен че е адвокат и колата и беше с русенски номер(май беше на баща и но не съм сигурен)
Благодарности и за полицайте оказаха се свесни хора(признавам малко съм резервиран към полицайте по принцип) че ни помогнаха.дано повечето техни колеги бъдат като тях.
още един път Благодаря....