специални благодарности

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
banushev
Автомобил:
Двигател:

специални благодарности

Мнениеот banushev » Съб 19 дек 2009 3:16

здравейте колеги искам да изразя благодарноста си на една наша колежка.
накратко вчера тръгвам от варна към белене около 4 часа и понеже имаше голямо заледяване навсякъде карах доста бавно.кам 8 часа след като минах Попово между селата Лом Черковна и Копривец при спускане на десен завой колата ми се завъртя (доста странно) и се озова в канавката с задницата надолу.бяхме 4 човека в автомобила и за щастие всички бяхме добре.то дефакто удар не е имало просто спряхме с предницата нагоре между две дърета(голям късмет).звъня аз на 146 СБА пътна по помощ и те ми викат най близката ни кола е в русе ще ви вземем 40 лева само за да тръгнем+ 2.5лв на километър а те са над 100 километра май.мисля аз какво да правя и насреща един голф 3(червен)май беше и от него излиза една жена и вика момчета какво става може ли да помогна с нещо.обяснявам и за ненормалната сума която ми искат тия от сба да ни изкарат от канавката и тя вика ей сега ще се обадя на брат ми който е полицай в копривец да видим дали не можем да измислим нещо.дойдоха двама полицай въртяха телефони и накрая дойде една мащина "Т" я нарекоха и тя ни издърпа.човека с трактора ни взе само 20 лева за нафтата която е изгорил.
Искам да изкажа огромната си благодарност на колежката която абсолютно не познавам и незнам нищо за нея овен че е адвокат и колата и беше с русенски номер(май беше на баща и но не съм сигурен)
Благодарности и за полицайте оказаха се свесни хора(признавам малко съм резервиран към полицайте по принцип) че ни помогнаха.дано повечето техни колеги бъдат като тях.
още един път Благодаря.... :bowdown

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: специални благодарности

Мнениеот IvanMan » Съб 19 дек 2009 5:59

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Съб 19 дек 2009 6:53

браво на свестни хора в този свят :applause: :bowdown

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Съб 19 дек 2009 8:25

:applause: :applause: :bowdown :beer

Потребителски аватар
zdravko555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko555 » Съб 19 дек 2009 19:40

и аз имаш подобно приключение, завъртя се и в канавката и храстите :banghead:
докато чаках да премине някоя кола, пробвах да се изкарам сам (едната гума беше на асфалта ама другата в калта) с клон и камъни не стана.
докато правя това спря един човечец и вика какво става. докато му обяснявам как се пързаля се метна още една кола само че от другата страна върху мантинелата. абе беше си екшън mhihi
спряха и други коли мен ме дръпнаха малко и излязох, кофти за другия който беше върху мантинелата и не можахме да го изкараме.
на другия ден си купих въже за теглене, мисля си иза лопатка. какво ви е мнението за ония сгъваемите за 15лв? в бриколаж ги гледах.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Съб 19 дек 2009 19:46

Евалата на мацката...

А хубава ли беше ? :roll:

Потребителски аватар
banushev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот banushev » Съб 19 дек 2009 20:13

тва за лопатата е добра идея щото и на мен ми се наложи да отривам сняг и кал.и понеже нямах го правих с ръце...ужас направо :banghead:
а дали беше хубава аз като цяло не я огледах щото ми се ревеше направо :063: но на пръв поглед беше хубава.да е жива и здрава жената :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Съб 19 дек 2009 21:48

ах ах ах , следващата кола май ще ти е джип :lol: .добре,че всичко е завършило благополучно

Потребителски аватар
banushev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот banushev » Нед 20 дек 2009 9:30

абе и от тая кола съм доволен ама май нещо не съобразих скоростта при тия условия макар че бях с не повече от 70.явно че и те са било много,нищо тва ще ми е за урок!!и наистина добре че нищо по лошо не се случи разминах се само с леко огъване на задната броня щото то дефакто колата спря с задницата

Потребителски аватар
TDIIDT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TDIIDT » Нед 20 дек 2009 10:11

Браво и умната по пътищата.За коледа ти пожелавам Туарег за през зимните дни :mrgreen:
През 2003 година стоях 7 часа в една преспа докато ме извадят ,ужас :x

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Нед 20 дек 2009 11:22

И на мен вчера ми се наложи да попътувам и не посмях да вдигна повече от 60, а съм с четири чисто нови гуми Fulda Montero 2.Просто тук в северозапада пътищата са в окаяно състояние, а това в комбинация с факта, че никъде не е изчистен снега си е направо престъпление....47 км. ги изминах за около час и половина със средна скорост 24 км. Кога ли ще ги стигнем европейците?! :screwy :screwy :screwy :bishop

Потребителски аватар
banushev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот banushev » Нед 20 дек 2009 12:13

ми да колеги внимавайте че не е никак приятно да се случи.и хич не звънете на тия от СБА егати кожодерите чудя се тва нормално ли е кви са тия цени :?: :screwy

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”