накратко вчера тръгвам от варна към белене около 4 часа и понеже имаше голямо заледяване навсякъде карах доста бавно.кам 8 часа след като минах Попово между селата Лом Черковна и Копривец при спускане на десен завой колата ми се завъртя (доста странно) и се озова в канавката с задницата надолу.бяхме 4 човека в автомобила и за щастие всички бяхме добре.то дефакто удар не е имало просто спряхме с предницата нагоре между две дърета(голям късмет).звъня аз на 146 СБА пътна по помощ и те ми викат най близката ни кола е в русе ще ви вземем 40 лева само за да тръгнем+ 2.5лв на километър а те са над 100 километра май.мисля аз какво да правя и насреща един голф 3(червен)май беше и от него излиза една жена и вика момчета какво става може ли да помогна с нещо.обяснявам и за ненормалната сума която ми искат тия от сба да ни изкарат от канавката и тя вика ей сега ще се обадя на брат ми който е полицай в копривец да видим дали не можем да измислим нещо.дойдоха двама полицай въртяха телефони и накрая дойде една мащина "Т" я нарекоха и тя ни издърпа.човека с трактора ни взе само 20 лева за нафтата която е изгорил.
Искам да изкажа огромната си благодарност на колежката която абсолютно не познавам и незнам нищо за нея овен че е адвокат и колата и беше с русенски номер(май беше на баща и но не съм сигурен)
Благодарности и за полицайте оказаха се свесни хора(признавам малко съм резервиран към полицайте по принцип) че ни помогнаха.дано повечето техни колеги бъдат като тях.
още един път Благодаря....

но на пръв поглед беше хубава.да е жива и здрава жената