Въпрос за аларма - Пловдив
Въпрос за аларма - Пловдив
Здравейте, имам Голф3 и аларма на него която е изключена. Когато купих колата не можахме да намерим дистанционо и така я взех. Понеже ми се иска да не заключвам всеки път с ключа дали може да се направи ново дистанционно за моята аларма и къде в Пловдив да отида.
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за аларма - Пловдив
epiqe написа:Здравейте, имам Голф3 и аларма на него която е изключена. Когато купих колата не можахме да намерим дистанционо и така я взех. Понеже ми се иска да не заключвам всеки път с ключа дали може да се направи ново дистанционно за моята аларма и къде в Пловдив да отида.
сигурен съм на 100 процента че колата ти е от италия,алармата не работи няма дистанционно и тем подобни глупости,не се занимавай с нея а е сменяй най лесното и сигурно решение

Re: Въпрос за аларма - Пловдив
vaikata_milen написа:epiqe написа:Здравейте, имам Голф3 и аларма на него която е изключена. Когато купих колата не можахме да намерим дистанционо и така я взех. Понеже ми се иска да не заключвам всеки път с ключа дали може да се направи ново дистанционно за моята аларма и къде в Пловдив да отида.
сигурен съм на 100 процента че колата ти е от италия,алармата не работи няма дистанционно и тем подобни глупости,не се занимавай с нея а е сменяй най лесното и сигурно решение
101 % Можеш да си сигурен

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”