Въпрос за аларма - Пловдив

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
epiqe
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за аларма - Пловдив

Мнениеот epiqe » Пон 09 ное 2009 13:40

Здравейте, имам Голф3 и аларма на него която е изключена. Когато купих колата не можахме да намерим дистанционо и така я взех. Понеже ми се иска да не заключвам всеки път с ключа дали може да се направи ново дистанционно за моята аларма и къде в Пловдив да отида.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за аларма - Пловдив

Мнениеот nero » Пон 09 ное 2009 13:51

Търсиш колегата Rieger-GTO

п.с. телефон мога да дам на ЛС

Потребителски аватар
vaikata_milen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaikata_milen » Пон 09 ное 2009 20:56

epiqe написа:Здравейте, имам Голф3 и аларма на него която е изключена. Когато купих колата не можахме да намерим дистанционо и така я взех. Понеже ми се иска да не заключвам всеки път с ключа дали може да се направи ново дистанционно за моята аларма и къде в Пловдив да отида.

сигурен съм на 100 процента че колата ти е от италия,алармата не работи няма дистанционно и тем подобни глупости,не се занимавай с нея а е сменяй най лесното и сигурно решение :да:

epiqe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот epiqe » Вто 10 ное 2009 7:03

vaikata_milen написа:
epiqe написа:Здравейте, имам Голф3 и аларма на него която е изключена. Когато купих колата не можахме да намерим дистанционо и така я взех. Понеже ми се иска да не заключвам всеки път с ключа дали може да се направи ново дистанционно за моята аларма и къде в Пловдив да отида.

сигурен съм на 100 процента че колата ти е от италия,алармата не работи няма дистанционно и тем подобни глупости,не се занимавай с нея а е сменяй най лесното и сигурно решение :да:

101 % Можеш да си сигурен :D точно в десятката

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”