Ниска температура при извънградско
- ozyrus
- Автомобил:
- Двигател:
Ниска температура при извънградско
Колата е golf 3 variant 1,8 моно 75 коня,98г.При градско каране колата си загрява на 90гр.,всичко е ок и като изляза извън града температурата пада на 80гр.,че и малко под.Говоря за зимните месеци есвтествено.Някой някакви идеи...и дали е нормално това.Благодаря предварително.
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ниска температура при извънградско
термостат!

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и при мене е така, даже и в града пак е 80....
- velizar19791979
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен колега е така 

Здравейте колеги! И аз като вас имах същия проблем! При мен даже беше и по зле защото и в градски условия колата трудно качваше до 90 градуса - което е оптималната температура за работа на двигателя!Аз съм с 1.9 ТДИ - смених термостата сам - не е трудно с нов струваше ми 20 лв - марката на новия е BEHR мисля! Сега колата заграва доста по бързо, в всякакви условия! И градко и по магистралата, и парното ма макс си държи 90! Сменяйте термостати и не се притесняваите повече!
Успех!
Успех!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Наред е колата...
същия двигател-градско вдига до 50-70градуса(това като седя по задръстванята поне час),а извънградско стрелката се едно е умряла,забила се е в нулата.
Сменявах датчика за т.на водата миналата зима ,че ме е****ше(то пък тогава т.беше постоянно 110-120градуса).
Сменявах датчика за т.на водата миналата зима ,че ме е****ше(то пък тогава т.беше постоянно 110-120градуса).
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
термостат.колата трябва да работи на една температура и тя е 90 градуса.независимо дали си в града или извънградско, дали катериш баир или пускаш.
аз едно време така сменявах по полото термостат,датчици,щуротии и пак така-стрелкатане беше като жива,а за парно да не говориме, особенно при температура под -5градуса
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:термостат.колата трябва да работи на една температура и тя е 90 градуса.независимо дали си в града или извънградско, дали катериш баир или пускаш.
Твоя голф е с решени проблеми. Има обаче модели: ABS, ABD, AAM, които си простиват на извънградско.

- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
chefito написа:handycam написа:термостат.колата трябва да работи на една температура и тя е 90 градуса.независимо дали си в града или извънградско, дали катериш баир или пускаш.
Твоя голф е с решени проблеми. Има обаче модели: ABS, ABD, AAM, които си простиват на извънградско.
3 години съм карал ABS, температурата варираше от 90 до 95 градуса (в града и задръствания), но на извънградско не ми е изстивал.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”