термоампула питане
термоампула питане
след доста 4етене на доста колеги за проклетата термоампула /пиербург 2е2/разбрах 4е вероятно там е проблема.въпроса ми е първо да я сваля за да видя да не е събрала мизерии да не би да няма добра циркулация на "водата"след последва6то монтиране дал;и са нуйни някакви настроики по какво да позная дали е прецакана?да не зема да разбутам не6то о6те пове4е?
дано да стане утре 6те се борим с тва.сипах една промивка за по4истване уж на охладителната система.от тогава мотора не е съ6тия.днес ми отказа да запали на газ а и на бензин като запалих едни магарии джигателя тресе се едно е на 3 цилиндъра м.....та му.утре като светне 6е гледам ко е станало.може ли да е навредила някъде ?
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
питане за термоампула-проблема ре6ен
след обилно продухване на марку4ите работата си доиде на мястото.благодаря на колегата за съвета и се радвам 4е термоампулата е о6те 4итава.дано няма проблеми.
ако модераторите решат да я изтрият.
поздрави
ако модераторите решат да я изтрият.
поздрави
- kratunata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: термоампула питане
kолеги извинявам се ако спамя , но понеже прочетох и другите две теми свързани с този карбуратор искам да попитам задължително ли трябва да се източи антифриза при продухването на ампулата защото и на мен ми прави номера 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Re: термоампула питане
kratunata написа:kолеги извинявам се ако спамя , но понеже прочетох и другите две теми свързани с този карбуратор искам да попитам задължително ли трябва да се източи антифриза при продухването на ампулата защото и на мен ми прави номера
Не
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”