Здравейте!
Преди 3 дни си закупих по неволя GOLF 3 GT TDI AFN с 3 врати. До тук добре(ако може да се каже)! Обслужен е вече,разбрах,че ми трябва дебитомер(нов),че този прави въртели,а и диагностиката си го даде на грешка. Карам го за масло 5W40 заради турбината така ме посъветваха хората в сервиза ,а и турбото му било някъкво с променлива геометрия ли какво е там
Искам също да кажа,че никога не съм карал VW и нямам и на идея как се назовават декорациите и точните им абривиатури на модели итн. за това моля да ме извините!
Общо взето,имам нужда от една (лайсна за десен праг,че липсва леко),(От капаче отпред на прага стои някакво малко на левия(шофьорски)праг,от халогени,че е имало ама са хванали крака и има някви имитаций на тяхно място,и сякаш от нов нож за предната броня(казаха ми широк да съм вземел)
Другото,което може да ми изясните е ,защо голфа е 96г.11м. по документи а е с 2 еърбега а не е с белия километраж,а по принцип знам,че след 96г. трябва да са с белия ! А AFN голф почва да се прави по каталозите поне така виждам от 96г. 4 м.??? Малкооо не ловя смисъла та ако може да ми кажете