Нова "кола" с име голф малко инфо да ми кажете :)

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Plamenavramov
Автомобил:
Двигател:

Нова "кола" с име голф малко инфо да ми кажете :)

Мнениеот Plamenavramov » Съб 26 дек 2009 19:54

Първо Честита Коледа на всички колеги!
Здравейте!
Преди 3 дни си закупих по неволя GOLF 3 GT TDI AFN с 3 врати. До тук добре(ако може да се каже)! Обслужен е вече,разбрах,че ми трябва дебитомер(нов),че този прави въртели,а и диагностиката си го даде на грешка. Карам го за масло 5W40 заради турбината така ме посъветваха хората в сервиза ,а и турбото му било някъкво с променлива геометрия ли какво е там :)
Искам също да кажа,че никога не съм карал VW и нямам и на идея как се назовават декорациите и точните им абривиатури на модели итн. за това моля да ме извините!
Общо взето,имам нужда от една (лайсна за десен праг,че липсва леко),(От капаче отпред на прага стои някакво малко на левия(шофьорски)праг,от халогени,че е имало ама са хванали крака и има някви имитаций на тяхно място,и сякаш от нов нож за предната броня(казаха ми широк да съм вземел) :roll: Моя е здрав амааа.. не знам както и да е ! И също така едното капаче на таблото точно май над пепелника стои е изгорено от цигара и ми трябва и то! Търся си и такъв лост за скоростите от юбилеен ли къв е там голф 3-ка с цяла кожа или нещо такова!
Другото,което може да ми изясните е ,защо голфа е 96г.11м. по документи а е с 2 еърбега а не е с белия километраж,а по принцип знам,че след 96г. трябва да са с белия ! А AFN голф почва да се прави по каталозите поне така виждам от 96г. 4 м.??? Малкооо не ловя смисъла та ако може да ми кажете :) мерси много предварително на отзовалите се и бих взел всяко едно компетенто мнение за потдръжката и употребата на товва нещо ,което карам!

Потребителски аватар
alexignatov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Нова "кола" с име голф малко инфо да ми кажете :)

Мнениеот alexignatov » Съб 26 дек 2009 20:01

това което търсиш го пусни в раздел купува ако неси го направил ;)

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Съб 26 дек 2009 20:22

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 26 дек 2009 20:23

Мнения за поддръжка на двигателя и всичко що е свързано с дизела - в дизеловия раздел. Частите които търсиш - в "купува". Белите километражи не зависят само от годината, а и от едишъна на колата. Едишъните и екстрите които включват - тук:
http://doppel-wobber.de/wbb2/VW-Golf-3_Modelle.html

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”