Имам проблем със заключването на лявата(шофьорска) вратата на голфа. Имам оргинално вакумно централно заключване, но странно защо управляващата машинка е електрическа (мислех си че всички са вакумни) Колат е внесена от Италия а там е монтирана аларма която управлява централното заключване и електрическите стъкла. Ако там е променяно нещо... Та по проблема:
През една студена зимна сутрин вратата беше замръзнала и "залепнала". Дясната се отвори аз влязох в колата и се помъчих да издърпам лосчето "3" при което пласмасата се счупи и пропадна вътре във вратата
Много бързах и само се прехвърлих на шофьорското място и отпътувах за работа. До там колата се затопли и вратата се отвори от вътре.След като установих, че с ключ от вън се отключва и заключва без проблеми така и я оставих. До днес. След като я "поразглобих" вътре открих 3 неща. Пласмасова част на която пише 321 837 080,
в единият край на която видимо си личи, че е счупена
Два броя метални "щангички", едната е "4" и още една "Г" образна дълга около 10см като в единият край е завита в кръг който не е затворен(нея не я виждам на схемата)
Тази схема нещо не мога да я проумея

Така и неразбрах тази част "2" къде точно се захваща.
Ако някой има линкове с по-подробно техническо описание на врата, ще съм му благодарен да ми ги даде