До сега карам Passat B4 и определено пак VW ще си купя. Но искам да се запозная поне малко с Bora-та.
Моля всички притежатели на такива автомобили с всякакви двигатели да споделят по няколко реда какво са патили, какви серийни дефекти са открили, от какво са недоволни, колко е приблизителната цена, за която са купили автомобила, колко са дали след това и за какво.
Гледам, че има доста VW Bora с 6 степенна ръчна скоростна кутия. Какви са отзивите, къде са скритите недостатъци.
До сега карания от мен автомобил е 2000сс бензинов двигател 115к.с. общо взето не търся "бегачка", минавам много километри ежедневно и ми трябва кола , която да ми се отплати с нисък разход и нормална подръжка. Пасата покриваше изискванията ми на 100% , но е старичък вече.
Мерси предварително на всички отзовали се, нека стане една хубава тема, че гледам за Бора-та е доста постно...малко притежатели ли има, нещо не им харесвате ли? Ей така общи приказки се искат за да добия първоначални впечатления.

имам идея да и сложя 4ип !!!Дали ще е добре!!! Моля ви даите савети ако имате са6тия мотор и сте е сетвали дали си заслужава!!! и + и - страни на 4ипа