честно казано и при мен понякога, когато съм го карал много на ръчка лятото и го угася и веднага след това искам да запаля - нестава от първия път, ама защо - божа работа.
И аз имах проблем с неравномерен празен ход и нямаше мощност под 3000 оборота, особенно когато е загрял. Първо смених цялата генерация - имаше чувствително подобрение. После смених свещите - още по-добре започна да върви и преди трябваше да го настъпвам постоянно над 3-4000 оборота, за да върви прилично - съответно доста по-голям разход градско, сега дърпа яко при всякакви обороти.
Когато сменях свещите, майстора забеляза, че единият кабел е различен и реших за финал да сменя и тях, като честно казано, не очаквах да има подобрение. Да, ама не

След смяната на кабелите точно на празен ход се усеща, че мотора работи изключително равномерно - няма притрисания, няма замисляне при натискане на газта - абе супер доволен съм.
Като цяло, в момента имам супер празен ход, добра мощност и на ниските обороти и много по-бързо качване на оборитите (предполагам, че заради генерацията).