Здравейте колеги,преди около един месец извъднъж спря да ми работи перката на вентилатора за парното,но беше още студено и не можех да го сваля,до вчера.Тук е момента да спомена,че съм с допълнително слаган климатроник DIAVIA

(климатика не се ползва лятото понеже не работи) .Свалих пластмасовите кори при пасажера,отвъртях вентилатора и го пробвах с акумулатора и бях изненадан когато се оказа,че работи.Пробвах го и на друг Голф и там работеше без какъвто и да е проблем

.Изчетох всички теми от форума свързани с парно и DIAVIA и разбрах за някакво съпротевление под жабката,което често горяло,съответно свалих жабката и какво да видя,вместо кутийка със съпротивление с два кабела нямаше нищо.Жабарите бяха залепили някаква пластмасова плочка(когато са слагали климата),за да не духа,когато са махнали съответното съпротивление,защото сигурно е останала дупка.Проверих всички бушони отпред при акумулатора(там са бушоните на климатроника),но всички бяха напълно здрави,здрав беше и бушона под шофьора.Управлението на климатроника си работи перфектно,гледах и клапите за пренасочване,всичко си работи ,с изключение на вентилатора за парното.
Просто съм останал вече без каквито и да са идеи,какъв може да е проблема и тук е момента да попитам има ли някой,който да се е зблъсквал с подобен проблем или някой да предложи някаква идея?