гаснещ АБФ голям филм помагайте
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гаснещ АБФ голям филм помагайте
колеги значи карам една АБФ ка и проблема е следния както върви колата и изведнаж пада километража в движение на 0 а оборотомера си стои спира се от някаде плуса дето отива в бобината,като постой малко колата и пак и иде плус и запалва,голям филм сменях комутатор компютър ама не се решава проблема има едни температурни бушони и от тях не е пробвал сам и тях,някои компетентен ще изкаже ли мнение 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: гаснещ АБФ голям филм помагайте
датчик за положение на 1ви цилиндър.
намира се зад масления филтър, на блока, ниско долу.
от него зависи дали ще има искра или не точно.
намира се зад масления филтър, на блока, ниско долу.
от него зависи дали ще има искра или не точно.

- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дали ще е тоя мрасник
не се бях сещал за него дано да е от него,ама се получава номера когато загрее колата поне тогава сам забелязал да гасни като е студена не ми се случвало 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото разбрах изчезва +12в на бобината,търси проблема в бушониерата или клемореда-стрелките за температура и гориво отчитат ли като изгасне или почват да падат и лампите по таблото(вода,масло)светват ли като спреш.
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
когато е запалена колата сам бутал по бошонния блок от зад от пред да не да има някои хлабав кабен но уви,няма промяна ,а когато огасне в движение колата не светват никакви лампи,само ми пада километража на 0 оборотомера си стой там кадето е бил всичко си показва както трябва,по ми е вероятно да си мисля че е тоя датчик дето каза колегата,не сам намерил обаче още да пробвам,надявам се да ми изпадне от някаде някои двигател и да взема и трите датчика дето са на блока да видя дали е от тях 

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако няма искра от висковолтовия(дебелия кабел)на бобината а на буксата и идва 12в проблема вероярно е в датчика на коляновия вал или веригата му.Ако и 12в ги няма на буксата търси проблема междо бобината и бушониерата.Как мериш 12в на буксата на двата краини пина или на единия и "-",може "-" да го няма не "+".
- Punisher-GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не + го няма защото пробжам с пробна лампа вързана на акумолатора,сигурно е че е + са,намерил сам един двигател ще взема всички датчици за по сигурно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”