golf3
-
golf1234
- Автомобил:
- Двигател:
golf3
някоий може ли да ми каже защо при работа на двигателя(студен е ) колата прекъсва и пълни картера с бензин.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: golf3
Има няколко варианта, развален датчик за температурата на колата, повреден регулатор на налягането, проблем в дюзата и проблем в компа на колата. Но аз предполагам че виновника е датчика за температура, но докато не се закачи на диагностика да се види какво става в мозъка на колата е рано да се каже. 
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако беше казал какъв е мотора например можеше и да измислим нещо...но щом така поставяш нещата ей сега ще хвърля боба и после ще ти кажа къде е проблема...
Боже , колко мъка има на този свят...
Боже , колко мъка има на този свят...

-
golf1234
- Автомобил:
- Двигател:
1,8 моно инжекция е мотора, забравил съм да спомена 
ако бобовото зърно ти е подсказало, ше съм ти много благодарен !
ако бобовото зърно ти е подсказало, ше съм ти много благодарен !
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
То бобовото зърно може и да ми помогне , но ти как установи , че се пълни картера с бензин...иначе казано дай малко по-подробно обяснение какво и кога точно се случва и как се случва , защото това , което си написал ми се струва малко семпло.Айде постарай се малко и ние ще се постараем да ти помогнем. 

-
golf1234
- Автомобил:
- Двигател:
покачва нивото на масло в картера,охлаждащата течност ненамалява,при работа на студен двигател от ауспуха мирише на бензин и според мене идва богата смес,която не може да изгори напълно и за това мисля че се пълни картера с безнин!!
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
колега,при студен двигател винаги идва богата смес и когато повдигаш нова тема,пиши в заглавието нещо свързано и насочващо към проблема,че golf3 има различни двигатели и различни проблеми 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”