Проблем с Имобилайзер

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
EmptYsouL
Автомобил:
Двигател:

Проблем с Имобилайзер

Мнениеот EmptYsouL » Сря 27 яну 2010 10:08

Здравейте колеги, тази сутрин колата ми ме предаде или по точно имобилайзера и купих я и ми казаха , че има имобилайзер на таблото и ми дадоха един малък чип които се поставя за няколко секунди и след това ми дава опцията да запаля колата, да ама тази сутрин допирам чипа и нищо датчика не го отчита, колата не пали :banghead: :banghead: няма и как да я закарам на майстор ( днес няма кой да ме дръпне) та ако някой може да ми каже как да я запаля като избегна имобилайзера или изобщо как да сваля имобилайзера ? колата е VW Golf3 94 година

Потребителски аватар
sasho_sb
Автомобил: Vw Golf mk3
Двигател: AEE 1996

Re: Проблем с Имобилайзер

Мнениеот sasho_sb » Сря 27 яну 2010 17:31

Здравей колега ,оригиналния имобилайзер може да се изключи с VAG-COM /при него чипа е в ключа/,
попитай специалисти по алармите !Успех ! :да:

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

Мнениеот egoist_ok » Сря 27 яну 2010 19:03

EmptYsouL написа:Здравейте колеги, тази сутрин колата ми ме предаде или по точно имобилайзера и купих я и ми казаха , че има имобилайзер на таблото и ми дадоха един малък чип които се поставя за няколко секунди и след това ми дава опцията да запаля колата, да ама тази сутрин допирам чипа и нищо датчика не го отчита, колата не пали :banghead: :banghead: няма и как да я закарам на майстор ( днес няма кой да ме дръпне) та ако някой може да ми каже как да я запаля като избегна имобилайзера или изобщо как да сваля имобилайзера ? колата е VW Golf3 94 година

Отваряш кората под волана /голямата/ и тръгваш по кабела на това устройство дето допираш чипа, и ще видиш къде оригиналната инсталация е прекъсната с други кабели и възтановяваш тези връзки и си готов. Това нещо най вероятно е свързано от задната страна на бушониерата, където влизат буксите.

EmptYsouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmptYsouL » Чет 28 яну 2010 11:15

egoist_ok написа:
EmptYsouL написа:Здравейте колеги, тази сутрин колата ми ме предаде или по точно имобилайзера и купих я и ми казаха , че има имобилайзер на таблото и ми дадоха един малък чип които се поставя за няколко секунди и след това ми дава опцията да запаля колата, да ама тази сутрин допирам чипа и нищо датчика не го отчита, колата не пали :banghead: :banghead: няма и как да я закарам на майстор ( днес няма кой да ме дръпне) та ако някой може да ми каже как да я запаля като избегна имобилайзера или изобщо как да сваля имобилайзера ? колата е VW Golf3 94 година

Отваряш кората под волана /голямата/ и тръгваш по кабела на това устройство дето допираш чипа, и ще видиш къде оригиналната инсталация е прекъсната с други кабели и възтановяваш тези връзки и си готов. Това нещо най вероятно е свързано от задната страна на бушониерата, където влизат буксите.

Благодаря ти за помоща, направих както ми каза възтанових 1-вата верига и стартера почна да върти, но не палеше след което се сетих , че има още 2 жици които вървят на някъде намерих къде се прекъсват свързах ги и сега всичко е океЙ :) явно е било с две защитни вериги благодаря ти още веднъж много :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”