шофьорска седалка за голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
шофьорска седалка за голф 2
Kолеги нещо шофьорската седалка,като че ли ми се е откачила от едната страна,дали може нещ да се опражи...или някой да има такава седалка под ръка,която да не му трябва...за колко пари?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: шофьорска седалка за голф 2
vesko_ralev написа:Kолеги нещо шофьорската седалка,като че ли ми се е откачила от едната страна,дали може нещ да се опражи...или някой да има такава седалка под ръка,която да не му трябва...за колко пари?
може оправа се ама каде точно ти се е откачила?
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Еми отваряш я и гледаш какво се е откачило(скъсало) вътре. Тапицерията се държи на едни като зъбчета,които се подгъват.Няма нещо дето да не може да се оправи.
п.п
Темата ти не е за тук.
п.п
Темата ти не е за тук.
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Има едни пластмасови водачи на седалката , които като се счупят и седалката почва да се клати , ако това имаш в предвид-смяняш ги и готово-не ти трябва нова седалка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
повече ме съмнява от тва да ти е проблема,ако намериш ОК, ако ли не щте трябва да побългаряваш, направи си самThe Officer написа:Има едни пластмасови водачи на седалката , които като се счупят и седалката почва да се клати , ако това имаш в предвид-смяняш ги и готово-не ти трябва нова седалка.
The Officer написа:Има едни пластмасови водачи на седалката , които като се счупят и седалката почва да се клати , ако това имаш в предвид-смяняш ги и готово-не ти трябва нова седалка.
100% това ти е проблема при мен беше същото.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами на мен ми се е скъсало жилото точно долу където се захваща на лостчето за издърпване на куката. Въпроса е дали се предлагат някъде такива жила, заото то е било сплескано в самия накрайник, но тъй като е 1 мм и не може да се разпробие, трошът се свредлата.Макар че и да се разпробие, незнам на дължина дали ще стигне,а и този накрайник изглежда доста твърд,дали ще мога въобще да го сплескам отново около въженцето.Исках да попитам,някой ако има някакъв опит с това и е ремонтирал по някакъв начин скъсано жило, как го е направил. Или дали няма някой седалка за хвърляне, да му ги поискам, че в магазина казаха, че не се предлагат такива жила. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”