малко помощ за VIN
- kamikadze
- Автомобил:
- Двигател:
малко помощ за VIN
колеги ,може ли малко помощ за VIN не съм на, ти с немския и не мога да се оправя в официялния сайт на VW номера е ............. искам да разбера дали ABS и AIR BAG ,защото има надпис и уж зарежда ама може и самото табло да е сменяно ,а AIR BAG на волана няма ,благодаря предварително 

Последна промяна от kamikadze на Нед 24 яну 2010 15:53, променено общо 1 път.
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Re: малко помощ за VIN
Вземи си изтрий вина от мнението, че има много доброжелатели от форума
От него няма да разбереш това което искаш.
Дали имаш тези екстри можеш да разбереш от бележката с кодове в багажника
Намери бележката, виж кодовете и тук ще разбереш кой код какво означава:
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect

Дали имаш тези екстри можеш да разбереш от бележката с кодове в багажника

http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Ако случайно колата ти има сервизна книжка, там е залепен същият стикер като този в багажника. Там е указано имаш или не.
-
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:Ако случайно колата ти има сервизна книжка, там е залепен същият стикер като този в багажника. Там е указано имаш или не.
Да,съгласен съм с колегата.

- kamikadze
- Автомобил:
- Двигател:
сервизна книжка нямам колеги и от там ми са пролемите дори днес не можах да си включа награването на задния прозорец и халогените ,предполагам че прблема е от копчетата , но тепърва започвам да стягам колицата , но въпроса ми бе за АБС и възглавниците ,знам че изглеждам глупаво с тоя въпрос но колегата Каспър ми даде един сайт които не ми дава пълна информация за голфу има само това като съвпадение (1HZ labels without country group ), не то обвинявам ,дори съм му благодарен за помощта защото може аз дане мога да се ориентирам в сайта
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега, виж има ли пиропатрон (в прага май беше), модул на еърбеговете (не съм сигурен къде трябва да е, май някъде около скоростния лост като махнеш пластмасите) и т.н... Иначе не се сещам как да разбереш.. нека колегите да кажат къде е модула SRS, щото мойта е без бегове и не съм се интересувал..
-
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:Ами колега, виж има ли пиропатрон (в прага май беше), модул на еърбеговете (не съм сигурен къде трябва да е, май някъде около скоростния лост като махнеш пластмасите) и т.н... Иначе не се сещам как да разбереш.. нека колегите да кажат къде е модула SRS, щото мойта е без бегове и не съм се интересувал..
колега тои пиропатрона не е вав прага а е на самия аербег, а това де е пред скоростите под таблото е компа за беговете и даже ако не се лажа на него си пи6е за колко бега е.поне на моя голф 4 1,9тди е там и пи6е номера еди си какво еди си какво и 4 аербега.успех

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
kamikadze написа:...има само това като съвпадение (1HZ labels without country group )...
Колега от къде го изкара това 1HZ

-
- Автомобил:
- Двигател:
Каспър написа:kamikadze написа:...има само това като съвпадение (1HZ labels without country group )...
Колега от къде го изкара това 1HZНали ти казах да си погледнеш етикета в багажника, не VIN-а
Там са въпросните кодове на оборудването. Що се отнася до пиропатроните те са долу в прага и факта, че имаш такива не означава, че имаш и бегове.
колега незнам какжи пирпатрони има вав прага ама аз сам виждал вав бмв сервиза тук вав испания как гармят над 10 аербега и на вси4ки пирпатроните им бяха на самои бег.успех

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Пиропатроните в праговете са за коланите. А дали имаш АБС - толквоа ли е сложно да скочиш на спирачката и да разбереш?
-
- Автомобил:
- Двигател:
brum написа:Пиропатроните в праговете са за коланите. А дали имаш АБС - толквоа ли е сложно да скочиш на спирачката и да разбереш?
е това е друга бира за коланите може но не и за беговете.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brum написа:Пиропатроните в праговете са за коланите. А дали имаш АБС - толквоа ли е сложно да скочиш на спирачката и да разбереш?
или да отвориш предния капак и да погледнеш в коша
-
- Автомобил:
- Двигател:
iceto написа:brum написа:Пиропатроните в праговете са за коланите. А дали имаш АБС - толквоа ли е сложно да скочиш на спирачката и да разбереш?
или да отвориш предния капак и да погледнеш в коша
маи това 6те да е наи добрия вариянт ако има модул зна4и има6 абс

- kamikadze
- Автомобил:
- Двигател:
за колегата каспър : WVWZZZ1HZ....... това е ВИН-а , а сервизна книжка нямам и от там ми идва проблема а утре ще видя дали и ма АБС датчици
Да не отварям нова тема ,някои знае ли средния разход на 1,6 че нещо ми е множко 8/100 газ щот сега я карам като баба и би трябвало да даде по нисък разход
Да не отварям нова тема ,някои знае ли средния разход на 1,6 че нещо ми е множко 8/100 газ щот сега я карам като баба и би трябвало да даде по нисък разход
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”