Голфа има борд комп, но не показва точно, искам да попитам как се рестартира и може ли да се оправи така. Махнах акомулатора за една две минути, но единственото което постигнах е да си разбутам часовника(и него не знам как да оправя
Проблем с борд компютър
Проблем с борд компютър
Привет на всички, имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако мога да намеря отговорите тук.Преди няколко седмици си закупих голф 2 1.8 .
Голфа има борд комп, но не показва точно, искам да попитам как се рестартира и може ли да се оправи така. Махнах акомулатора за една две минути, но единственото което постигнах е да си разбутам часовника(и него не знам как да оправя
)
-
Aladin1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с борд компютър
vetso написа:Привет на всички, имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако мога да намеря отговорите тук.Преди няколко седмици си закупих голф 2 1.8 .
Голфа има борд комп, но не показва точно, искам да попитам как се рестартира и може ли да се оправи така. Махнах акомулатора за една две минути, но единственото което постигнах е да си разбутам часовника(и него не знам как да оправя)
gyleto написа:Остави поне за една вечер колата без акумолатора чувал съм че чисти грешки така,а за часовника има малък бутон на самият километраж под инфото на борд компютъра
Браво момчета....
АкУмУлатор
- dimit1r89
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с борд компютър
аз имам същия проблем но знам че се ресва по един начин но няма ефект като натиснесх копчето на чистачките и лосчето на 2 като ги задържиш и се ресва голфа го имам от 12 години ГТ СТРАШНА МАШИНА някои ако има други идеи да пише
тая идея с акумолатора го оправя само временно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”