Проблем с 9А - РЕШЕН
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
Проблем с 9А - РЕШЕН
Значи колеги с 9А мотор съм и не я бях палил от около 4,5 дни преди това си палеше работеше без никакъв проблем и днес викам да я запаля да поработи малко завъртам ключа и ето на неще да запали!върти върти и тръгва да запали но неще!от ауспуха мерише на неизгорял бензин помислих,че няма токове но взех и отвъртях на 1-ви цилиндър свеща да видя дали има ток завъртях има ток обаче свеща беше зацапана(мокра)много странно ток има гориво също а неще!Помагайте колеги от какво може да е?
Последна промяна от Dare_16V_9A на Вто 14 дек 2010 0:24, променено общо 1 път.
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Re: Проблем с 9А
Dare_16V_9A написа:Значи колеги с 9А мотор съм и не я бях палил от около 4,5 дни преди това си палеше работеше без никакъв проблем и днес викам да я запаля да поработи малко завъртам ключа и ето на неще да запали!върти върти и тръгва да запали но неще!от ауспуха мерише на неизгорял бензин помислих,че няма токове но взех и отвъртях на 1-ви цилиндър свеща да видя дали има ток завъртях има ток обаче свеща беше зацапана(мокра)много странно ток има гориво също а неще!Помагайте колеги от какво може да е?
Е много неща може да са

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Може и имобилайзера на алармата да се е шашнал от времето 

- Dare_16V_9A
Значи бензиновата помпа 100% съм сигурен че не е щото я купувах чисто нова на БОШ преди има няма 2 години!Бубината мисля че ако не работи няма да има никакъв ток а то има!а за имобилайзера мисля че аз нямам такъв даже и сирената на алармата нямам направена е само за да отваря вратите че съм без дръжки!Незнам имам съмнения за КОМУТАТОР?
-
- Автомобил:
- Двигател:
пробваи да почистш свещите колега или с други или обгори ги малко с някоя запалка,да не би да се е задавила
- Dare_16V_9A
zdravko_jett написа:пробваи да почистш свещите колега или с други или обгори ги малко с някоя запалка,да не би да се е задавила
И аз така мислех колега че се е задавила почиствам свещите огарям ги тръгвам пак да паля но не иска и после пак ги проверявам и те пак са мокри (цапа ги)!?
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
пробва ли я на бутане със сигурност е задавила
- Dare_16V_9A
Ми не съм я пробвал на бутане,но досега такива мизерии не ми е правила!?
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
бутнете я да запали и я покарай да позагрее малко , че ще умориш акумолатора , а за зимата ще ти е нужен
- Dare_16V_9A
golf3gtivr6 написа:бутнете я да запали и я покарай да позагрее малко , че ще умориш акумолатора , а за зимата ще ти е нужен
ще пробвам и това колега благодаря че се отзовавате!

- Dare_16V_9A
Re: Проблем с 9А - РЕШЕН
Оказа се че колата беше задавена и докато запали се наложи да пускам да се зарежда акомулатора на другото голфче но запали докато изгори насъбралия бензин добра пукотевица беше!Искам да ви благодаря колеги за това че се отзовахте ГОЛЕМИ СТЕ

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
киолега провери си дюзите.. моята преди ми правеше така се давеше сутрин палех трудно..се оказа че 1 дюза изтърва налягането и я давеше...
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Да определено колата случайно неможе да се задави и щом е станало веднъж вероятността да се повтори е голяма! така, че провери си и дюзите! а относно бубината и това че дава искра и нетрябва да се съмняваш в нея си в грешна посока, защото когато бубината започва да здава багажа симптомите и са един път да има искра друг път да няма
или има искра но е фалшива(слаба) и те заблуждава! 

- Dare_16V_9A
golf_mania_jambol написа:киолега провери си дюзите.. моята преди ми правеше така се давеше сутрин палех трудно..се оказа че 1 дюза изтърва налягането и я давеше...
Колега какво искаш да кажеш с това изтърва налягането и как да проверя дюзите като ги сваля ли и завъртя да паля ?
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
ами моята я разбрах като ги извадих и поставих в буркан.. и без да дам на контакт едната си пръскаше, като надигна клапата на инжекцията, а другите 3 не.. смених я и колата се оправи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”