Почистване на Дибитомер

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
simtol
Автомобил:
Двигател:

Почистване на Дибитомер

Мнениеот simtol » Вто 23 фев 2010 20:58

Здр.Колеги днес си Купих спрей от ауто + за почистване на дибитомери.Притежател съм на голф 3 гти 115 коня 2е.Нонесъм много наясно с почистването на дибитомера ако може някакъв снимков материал щесъм ви преблагодарен понеже колата прикъсва малко в ниските обороти..Мерси

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Почистване на Дибитомер

Мнениеот bobocamaro » Вто 23 фев 2010 21:11

simtol написа:Здр.Колеги днес си Купих спрей от ауто + за почистване на дибитомери.Притежател съм на голф 3 гти 115 коня 2е.Нонесъм много наясно с почистването на дибитомера ако може някакъв снимков материал щесъм ви преблагодарен понеже колата прикъсва малко в ниските обороти..Мерси

Колега,най-приятелски съвет:спрей за почистване на дебитомер няма(така мисля аз),недей да цикаш със незнайни препарати точно по тоя елемент.Не знаеш какви мазньочи ще останат след тая намеса и как ще ти работи термистора за темп. входен въздух например.Ако си мераклия мини го с един навлажнен тампон от тоя спрей та да ти е лъскава клапата.Предполагам си взел нещо от сорта на Carb Cleaner,ще ти свърши чудесна работа за маслото наслоено по дросела,въздуховода,тръбите по картерната вентилация и клапана за реглаж на празния ход.От него най-много танцуват оборотите на място.

Потребителски аватар
gepy_m
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BXE 2007 1 9 TDI

Re: Почистване на Дибитомер

Мнениеот gepy_m » Сря 24 фев 2010 13:47

Пробвай с тази процедура и не се занимавай с дебитомера:
viewtopic.php?f=5&t=141205&hilit=%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D0%B0

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”