Почистване на Дибитомер
Почистване на Дибитомер
Здр.Колеги днес си Купих спрей от ауто + за почистване на дибитомери.Притежател съм на голф 3 гти 115 коня 2е.Нонесъм много наясно с почистването на дибитомера ако може някакъв снимков материал щесъм ви преблагодарен понеже колата прикъсва малко в ниските обороти..Мерси
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Почистване на Дибитомер
simtol написа:Здр.Колеги днес си Купих спрей от ауто + за почистване на дибитомери.Притежател съм на голф 3 гти 115 коня 2е.Нонесъм много наясно с почистването на дибитомера ако може някакъв снимков материал щесъм ви преблагодарен понеже колата прикъсва малко в ниските обороти..Мерси
Колега,най-приятелски съвет:спрей за почистване на дебитомер няма(така мисля аз),недей да цикаш със незнайни препарати точно по тоя елемент.Не знаеш какви мазньочи ще останат след тая намеса и как ще ти работи термистора за темп. входен въздух например.Ако си мераклия мини го с един навлажнен тампон от тоя спрей та да ти е лъскава клапата.Предполагам си взел нещо от сорта на Carb Cleaner,ще ти свърши чудесна работа за маслото наслоено по дросела,въздуховода,тръбите по картерната вентилация и клапана за реглаж на празния ход.От него най-много танцуват оборотите на място.
- gepy_m
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BXE 2007 1 9 TDI
Re: Почистване на Дибитомер
Пробвай с тази процедура и не се занимавай с дебитомера:
viewtopic.php?f=5&t=141205&hilit=%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D0%B0
viewtopic.php?f=5&t=141205&hilit=%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D0%B0
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”