Един познат ми чу колата как работи и се учуди-
много- странно като дизел.
Въпросът ми е , за да разбера откъде идва това тракане
пречи ли нещо ако откача ремъците /за кратко време/ , би трябвало тогава да е от двигателя, после така да проверя дали е водна помпа , динамо или хидравлика.
Двигател 2Е 115к.с. Dgifant
Предварително благодаря.
Атанас
Работи като дизел??
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Можеш да откачаш за кратко ремъците но единственото което може да трака като дизел е помпата на хидравликата но ако я докараш до там няма начин да не го усетиш по волана.
По скоро Дюзи, повдигачи, хлабини по разпред.вал, евентуално бутален болт. Макар че не знам дали на фолксваген последното им е слабо място . И накрая лагери биелни основни но ако си карал повече от 20километра и не си блокирал не е лагер със сигурност. Долу горе за това се сещам.
По скоро Дюзи, повдигачи, хлабини по разпред.вал, евентуално бутален болт. Макар че не знам дали на фолксваген последното им е слабо място . И накрая лагери биелни основни но ако си карал повече от 20километра и не си блокирал не е лагер със сигурност. Долу горе за това се сещам.
Не знам за какво става дума за това поисках и съвети,
защото много ме е страх от "майстори".
Иначе върви добре , ускорява се , не гори масло - карам с полусинтетика ма "Мотул" 15W-50/ в смисъл 1 литър на 10000км-мисля , че е нормално , автомобила е на 200к/, не тече от никъде нищо.
Точното състояние е "рабтеше като фуражомелка" както по -горе е написано.
Сега започнах да се заслушвам по други автомобили, даже на вид старички- наистина мойта си е като фуражомелка, чак вече взема да ме дразни.
Все пак ще сеналожи да я карам в сервиз , обаче няма как - доста далеч съм от София.
После споделям резултатите .
Благодаря още веднъж за мненията.
Атанас
защото много ме е страх от "майстори".
Иначе върви добре , ускорява се , не гори масло - карам с полусинтетика ма "Мотул" 15W-50/ в смисъл 1 литър на 10000км-мисля , че е нормално , автомобила е на 200к/, не тече от никъде нищо.
Точното състояние е "рабтеше като фуражомелка" както по -горе е написано.
Сега започнах да се заслушвам по други автомобили, даже на вид старички- наистина мойта си е като фуражомелка, чак вече взема да ме дразни.
Все пак ще сеналожи да я карам в сервиз , обаче няма как - доста далеч съм от София.
После споделям резултатите .
Благодаря още веднъж за мненията.
Атанас
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”