Проблем ел.огледало на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
румен стояноб
Автомобил:
Двигател:

Проблем ел.огледало на голф 4

Мнениеот румен стояноб » Сря 10 мар 2010 20:21

Здравейте, колеги имам проблем с ел огледалото от лявата страна неиска да нагрява, дясното си работи без проблем.Каква може да е причината според вас?Дали е прекъсната някаква жичка,някакви идей.Втроият ми въпрос към вас за да не отварям нова тема е ключа коийто се пускат фаровете след като се дръпне веднъж се включва светлината за мъгла та въпроса ми е мога ли да го сменя за такъв които се дърпа два пъти и се включват хаогените и след това светлината за мъгла,защото съм сложил фарове с лупи и имам изводи за халоген във фара.Благодаря ви предварително!

Потребителски аватар
hosetovw
Автомобил: VW MK5 GTI DSG
Двигател: 2.0 TFSI BWA
Контакти:

Re: Проблем ел.огледало на голф 4

Мнениеот hosetovw » Сря 10 мар 2010 21:12

румен стояноб написа:Здравейте, колеги имам проблем с ел огледалото от лявата страна неиска да нагрява, дясното си работи без проблем.Каква може да е причината според вас?Дали е прекъсната някаква жичка,някакви идей.Втроият ми въпрос към вас за да не отварям нова тема е ключа коийто се пускат фаровете след като се дръпне веднъж се включва светлината за мъгла та въпроса ми е мога ли да го сменя за такъв които се дърпа два пъти и се включват хаогените и след това светлината за мъгла,защото съм сложил фарове с лупи и имам изводи за халоген във фара.Благодаря ви предварително!

За първото си провери първо клеймите на самото стъкло преди всичко останало, а за второто задължително ти трабва да го смениш с двустепенен ключ, за да ги палиш по отделно. Или поне така е най-цивилизовано ... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Vask0
Автомобил: VW Arteon
Двигател: CUAA

Мнениеот Vask0 » Сря 10 мар 2010 21:28

румен стояноб написа:Здравейте, колеги имам проблем с ел огледалото от лявата страна неиска да нагрява, дясното си работи без проблем.Каква може да е причината според вас?Дали е прекъсната някаква жичка,някакви идей.Втроият ми въпрос към вас за да не отварям нова тема е ключа коийто се пускат фаровете след като се дръпне веднъж се включва светлината за мъгла та въпроса ми е мога ли да го сменя за такъв които се дърпа два пъти и се включват хаогените и след това светлината за мъгла,защото съм сложил фарове с лупи и имам изводи за халоген във фара.Благодаря ви предварително!

aз имах същият проблем.като си махнах огледалото, проверих клемите.Към тях идваше ток.После проверих и огледалото и си показа, че не работи.Купих си ново и нямам проблеми.Подгрява си без проблем!Явно доста често срещан проблем!

Потребителски аватар
Vask0

Мнениеот Vask0 » Сря 10 мар 2010 21:30

hosetovw написа:

За първото си провери първо клеймите на самото стъкло преди всичко останало, а за второто задължително ти трабва да го смениш с двустепенен ключ, за да ги палиш по отделно. Или поне така е най-цивилизовано ... :Mr Green Fun

е добре де и аз съм с лупи пък копчето за фаровете като го дръпна към мене е две степени?а си е фабричното?

Потребителски аватар
румен стояноб
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот румен стояноб » Сря 10 мар 2010 21:41

мерси колеги утре ще провера клемите да вида дали е от тях проблема :roll:

Потребителски аватар
Vask0

Мнениеот Vask0 » Чет 11 мар 2010 9:05

румен стояноб написа:мерси колеги утре ще провера клемите да вида дали е от тях проблема :roll:

колега , ако само лявото не ти работи най-вероятно е от самото огледало :)успех :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”