Колко ще струва нова Ел. Система?
- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
Колко ще струва нова Ел. Система?
Здравейте, интересува ме преблизително, колко пари ще ми излезне, да ми сменят жиците, да се оправи там където нещо не е както трябва по ел системата (само задно дясно стъкло не вдига и не сваля от копчето на вратата). Проблема е, че задната чистачка като я пусна не спира докато не изключа двигателя, предната чистачка и тя от време на време ми прави проблем ( пропуска да се пусне на 1-вата степен), пък и като погледна под капака, всички жички ми изглеждат много ЗЛЕ. Та какво би ми струвало това одоволствие приблизително?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Колко ще струва нова Ел. Система?
80-200 лева...
- danielll
- Автомобил:
- Двигател:
kakyra написа:Здравейте, интересува ме преблизително, колко пари ще ми излезне, да ми сменят жиците, да се оправи там където нещо не е както трябва по ел системата (само задно дясно стъкло не вдига и не сваля от копчето на вратата). Проблема е, че задната чистачка като я пусна не спира докато не изключа двигателя, предната чистачка и тя от време на време ми прави проблем ( пропуска да се пусне на 1-вата степен), пък и като погледна под капака, всички жички ми изглеждат много ЗЛЕ. Та какво би ми струвало това одоволствие приблизително?
релето на чистачките как е? на мен също ми се получават мизерии при чистачките като тръгнат и не спират после като разбутам релето и се оправя

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Задната чистачка си е така, или поне и аз не съм и научил чалъма на спиране. Предната може да го прави от реле, или от самия ключ на чистачките. А за задна дясна сложи копчето от задна лява за проба дали ще тръгне, ако да значи сменяш само копчето, ако ли не пък имаш проблем от кабелите между копчето и машинката 
- kakyra
релетата на чистачките доло под волана при бушоните ли е? А за задната врата, от панела където ми е се сваля без проблем, а от копчето даже не се чува и онова бззз. Не дава никакъв ток. Ще ида сега да видя колко ще ми искат за нови кабеляци и да поизправят ако има нередности. Ако е 80-100лв. ще дам ама да ми искат за подмяна на кабели 100-200лв. 
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Нормално е 100-200лв.Бащата преди 3 години запали на голф 2ката инсталацията и нещо от сорта 120-130лв май му беше инсталацията(по-спомен) 
- bobigenchev
- Автомобил: Passat B 5.5
- Двигател: 1.8T AWT
Колега, задната чистачка се спира като натиснеш лостчето на чистачките напред, или казано по просто както я пускаш така я и спираш. 

-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ами проблема счистачките може да се окаже концентриран в лоста,а за задния джам-маншона на шофьорската врата(има и голяма букса в колонката).По отношение на инсталацията:да не би да наблюдаваш едни висящи черни парцалчета по сноповете?-ако е така-скубеш до здраво и си купи 1-2 ролки от платнено "тиксо",черно е и много здраво,за целта е точно...останалото е чист "каторжен" труд(което,мисля имаш в изобилие) 

- kakyra
Точно свободното време ми е адски "кът". Пък и смятам едно е да е изгоряло там да се жули и тн. друго си е само разкачат и закачат нови жици. Ако трябва и ще е по ефтино мога да си дам от себе си жички и тн. Ама сериозно съм се замислил да я водя в някой мултифункционален сервиз да я оставя за 1 седмица там да събера 300-400 лв. и да и оправят всяко неизправно нещо. Климатроника ми спря да работи, на ходовата част от пред някакви гумички- нещо от рода на филтри ли как се казваха не карета са за смяна, да ми сменят цялостно масло и тн. хидравлики да ми оправят там ако има маркучи да се сменят и тн. че взе да ми писва да отида нещо не е както трябва, уж да го оправят и после 2 неща да се развалят.
При това положение дали ще ме оправят тия парички?
При това положение дали ще ме оправят тия парички?
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Свържи се с колегата radotom,хем ти е градски,хем е жичкаджия.Да те насочи евентуално...то време едва ли ще има и той..ама питай
- danielll
- Автомобил:
- Двигател:
emo-gar написа:Свържи се с колегата radotom,хем ти е градски,хем е жичкаджия.Да те насочи евентуално...то време едва ли ще има и той..ама питай
Колегата radotom е наясно с нещата винаги ми е помагал когато съм го питал нещо

- kakyra
Свързах се с Радо и живот и здрвае,ще пооправим някой неща по- спешни, на бира, скара, музика и каквото дойде 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”