Постоянно свети Еърбег
-
fen na golf
- Автомобил:
- Двигател:
Постоянно свети Еърбег
Здравейте постоянно ми свети еърбега на Голф 3 1995г , мога ли да направя нещо сам?
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
Re: Постоянно свети Еърбег
да вземаш си ключовете за колата запалваш я и отиваш в сервиз в който разполагат с ВАГ КОМ за да ти изчистят грешката.
в софия до колкото знам има 2ма(или повече) съфорумници които имат сервизи и предлагат услугите.
в софия до колкото знам има 2ма(или повече) съфорумници които имат сервизи и предлагат услугите.
-
fen na golf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Постоянно свети Еърбег и IN 00 в Г3
благодаря за отговора, значи изхода от ситуацията е сервиза с Ваг-ком.
да ви попитам и за ОЕL -появяваше се но по дадените указания за изчистване го направих и сега преди да запаля се появява наппис IN00 примигва и изчезва.Въпроса ми е вече постоянно ли ще го имам този надписIN00, може ли да се изчисти на диагностиката и да не се появява?
да ви попитам и за ОЕL -появяваше се но по дадените указания за изчистване го направих и сега преди да запаля се появява наппис IN00 примигва и изчезва.Въпроса ми е вече постоянно ли ще го имам този надписIN00, може ли да се изчисти на диагностиката и да не се появява?
-
g.enchev
Ако има прекъснат кабел, след изчистване на грешката, лампата ще светне отново така че това не е гаранция, че лампата ще изгасне 
-
fen na golf
- Автомобил:
- Двигател:
има ли смисъл да дам пари или да го карам така постоянно светещ
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
ами колега ако има прекъснат кабел и след ваг кома не се изисти грешката няма да ти вземат пари.така че има ли смисъл да говорим повече.като се съмняваш и не ти се дават пари махни крушката да не ти свети и стискай палци да не се нацелиш някъде я челно някак си другояче!
а и ако толкова те притеснява кабелчето срува около 10тина лева в евро 07 пък може и да е още по-малко,по принцип проблеми създават лентовите кабелчета които свързват аирбега с централната конзола на волана.
а и ако толкова те притеснява кабелчето срува около 10тина лева в евро 07 пък може и да е още по-малко,по принцип проблеми създават лентовите кабелчета които свързват аирбега с централната конзола на волана.
-
milenski_77
- Автомобил: Passat B7 variant
- Двигател: CFFB
Re: Постоянно свети Еърбег и IN 00 в Г3
fen na golf написа:благодаря за отговора, значи изхода от ситуацията е сервиза с Ваг-ком.
IN00 означава че всичко е наред и ще се появява всеки път при подаване на контакт, докато не дойде време за някаква инспекци.Тогава ще започне да се появява надпис за нея IN01, IN02 OEL и т.н.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”