Проблем с електрическото сервоуправление на голф5

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
TDI stavrev
Автомобил: MKV
Двигател: BKD

Проблем с електрическото сервоуправление на голф5

Мнениеот TDI stavrev » Сря 20 яну 2010 0:25

Здравейте колеги най-накрая дойде и моя ред да пусна тема!Незнам мястото дали е точно тук ако трябва мод.да я премести.Имам Голф 5 2,0 TDI имам проблем с електрическото серво на волана след консултации с не дотам компeтентни майстори и закачане на вагком се оказа че е датчика за усилие на волана.Реших направо да сменя рейката взех една със същият номер но буквите накрая са други казха ми че нямало голямо значение.Монтирахме я но не тръгна,през това време отворихме моята оказа се прекъсната писта на лентовия кабел на датчика оправихме я монтирахме но пак нищо не тръгва някой ако се е сблъсквал с подобен проблем ако може да помага!HELP!

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с електрическото сервоуправление на голф5

Мнениеот kimif2008 » Сря 20 яну 2010 11:58

TDI stavrev написа:Здравейте колеги най-накрая дойде и моя ред да пусна тема!Незнам мястото дали е точно тук ако трябва мод.да я премести.Имам Голф 5 2,0 TDI имам проблем с електрическото серво на волана след консултации с не дотам компeтентни майстори и закачане на вагком се оказа че е датчика за усилие на волана.Реших направо да сменя рейката взех една със същият номер но буквите накрая са други казха ми че нямало голямо значение.Монтирахме я но не тръгна,през това време отворихме моята оказа се прекъсната писта на лентовия кабел на датчика оправихме я монтирахме но пак нищо не тръгва някой ако се е сблъсквал с подобен проблем ако може да помага!HELP!

мисля че трябва да се адаптира с помоща на вагкома,има датчик който следи положението на волана

Потребителски аватар
TDI stavrev

Мнениеот TDI stavrev » Пет 22 яну 2010 20:18

Хайде колеги никой ли няма инфо.Сервизи,майстори, който да ми свършат работа без да се налага да купувам колата от тях.Благодаря.

Потребителски аватар
TDI stavrev

Мнениеот TDI stavrev » Пон 05 апр 2010 13:52

Здравейте след доста ходене по-мъките преди три месеца я оправихме оказа се че дори и ново серво да се сложи трябва да се адаптира с ECU-то и после да се калибрира :) ама кой да знае :banghead:.А онези от аутохит Ст.Загора ми викат няма такова нещо като адаптация :screwy .Но сега всичко е ОК. :да:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 05 апр 2010 16:22

TDI stavrev написа:Здравейте след доста ходене по-мъките преди три месеца я оправихме оказа се че дори и ново серво да се сложи трябва да се адаптира с ECU-то и после да се калибрира :) ама кой да знае :banghead:.А онези от аутохит Ст.Загора ми викат няма такова нещо като адаптация :screwy .Но сега всичко е ОК. :да:

kimif2008 написа:
мисля че трябва да се адаптира с помоща на вагкома,има датчик който следи положението на волана

ти, като искаш инфо-четеш ли какво ти се казва?
май не...
после защо ходиш по мъките... :banghead:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”