Проблем с електрическото сервоуправление на голф5
- TDI stavrev
- Автомобил: MKV
- Двигател: BKD
Проблем с електрическото сервоуправление на голф5
Здравейте колеги най-накрая дойде и моя ред да пусна тема!Незнам мястото дали е точно тук ако трябва мод.да я премести.Имам Голф 5 2,0 TDI имам проблем с електрическото серво на волана след консултации с не дотам компeтентни майстори и закачане на вагком се оказа че е датчика за усилие на волана.Реших направо да сменя рейката взех една със същият номер но буквите накрая са други казха ми че нямало голямо значение.Монтирахме я но не тръгна,през това време отворихме моята оказа се прекъсната писта на лентовия кабел на датчика оправихме я монтирахме но пак нищо не тръгва някой ако се е сблъсквал с подобен проблем ако може да помага!HELP!
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с електрическото сервоуправление на голф5
TDI stavrev написа:Здравейте колеги най-накрая дойде и моя ред да пусна тема!Незнам мястото дали е точно тук ако трябва мод.да я премести.Имам Голф 5 2,0 TDI имам проблем с електрическото серво на волана след консултации с не дотам компeтентни майстори и закачане на вагком се оказа че е датчика за усилие на волана.Реших направо да сменя рейката взех една със същият номер но буквите накрая са други казха ми че нямало голямо значение.Монтирахме я но не тръгна,през това време отворихме моята оказа се прекъсната писта на лентовия кабел на датчика оправихме я монтирахме но пак нищо не тръгва някой ако се е сблъсквал с подобен проблем ако може да помага!HELP!
мисля че трябва да се адаптира с помоща на вагкома,има датчик който следи положението на волана
- TDI stavrev
Хайде колеги никой ли няма инфо.Сервизи,майстори, който да ми свършат работа без да се налага да купувам колата от тях.Благодаря.
- TDI stavrev
Здравейте след доста ходене по-мъките преди три месеца я оправихме оказа се че дори и ново серво да се сложи трябва да се адаптира с ECU-то и после да се калибрира
ама кой да знае
.А онези от аутохит Ст.Загора ми викат няма такова нещо като адаптация
.Но сега всичко е ОК. 
.Но сега всичко е ОК. 
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
TDI stavrev написа:Здравейте след доста ходене по-мъките преди три месеца я оправихме оказа се че дори и ново серво да се сложи трябва да се адаптира с ECU-то и после да се калибрираама кой да знае
.Но сега всичко е ОК.
kimif2008 написа:
мисля че трябва да се адаптира с помоща на вагкома,има датчик който следи положението на волана
ти, като искаш инфо-четеш ли какво ти се казва?
май не...
после защо ходиш по мъките...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”