карбуратор голф-2 1,3
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
карбуратор голф-2 1,3
здравеите,вапроса ми е някои колега които кара голф-2 с 1,3 мотор да ми каже как се казва карбуратора и има ли по него електроника
Re: карбуратор голф-2 1,3
Мисля че има поне три варианта, дай снимки? А електрониката ще да е някъде зад жабката в купето, ако има.
-
- Автомобил:
- Двигател:
няма електроника
Хихи, да, то си го пише и си го снимал, Пиербург като при мен, само че аз съм EZ. Поздравления, добре е почистен, едвам го познах, предвид моя на какво прилича отвън.
Какво му е?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти колега аз имам същата кола - 2 - 1,3 двигател и карбуратора му е същия ако не се лъжа 2е и мисля че няма електроника ако изключиш автоматичния смукач ако го броим като електроника, при мен не ми работи при теб работи ли ? да имаш идея как да се оправи, казаха ми нов към 100лв е май, иначе карбуратора не мисля да има нещо електронно, един бушон ми беше изгорял и не ми държеше ниските оборотите си спомням долу знаеш ги къде са в ляво от страната на шофьора сменяш и си готов беше неприятно докато го открия добре че не се захванах с друга причина - просто да си знаеш.Ако има нещо питай. 

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Има поне три модела 2е карбуратори, които са доста различни помежду си.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
gogobros написа:Здрасти колега аз имам същата кола - 2 - 1,3 двигател и карбуратора му е същия ако не се лъжа 2е и мисля че няма електроника ако изключиш автоматичния смукач ако го броим като електроника, при мен не ми работи при теб работи ли ? да имаш идея как да се оправи, казаха ми нов към 100лв е май, иначе карбуратора не мисля да има нещо електронно, един бушон ми беше изгорял и не ми държеше ниските оборотите си спомням долу знаеш ги къде са в ляво от страната на шофьора сменяш и си готов беше неприятно докато го открия добре че не се захванах с друга причина - просто да си знаеш.Ако има нещо питай.
Кой е тоз бушон?Че моята малко играят оборотите и понякога си гасне

Щом е само на газ, започни с проверка на газовата. Може и да е понижено ниво на охлаждащата течност, защото е важно за автоматичния смукач, и въобще течовете се отразяват. Аз страдах от нещо такова, оправяше се след доливане.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mupk0 написа:gogobros написа:Здрасти колега аз имам същата кола - 2 - 1,3 двигател и карбуратора му е същия ако не се лъжа 2е и мисля че няма електроника ако изключиш автоматичния смукач ако го броим като електроника, при мен не ми работи при теб работи ли ? да имаш идея как да се оправи, казаха ми нов към 100лв е май, иначе карбуратора не мисля да има нещо електронно, един бушон ми беше изгорял и не ми държеше ниските оборотите си спомням долу знаеш ги къде са в ляво от страната на шофьора сменяш и си готов беше неприятно докато го открия добре че не се захванах с друга причина - просто да си знаеш.Ако има нещо питай.
Кой е тоз бушон?Че моята малко играят оборотите и понякога си гаснеПроблема го прави само на газ,но знам ли
Еми към средата се пада някъде при бушоните не помня номера, най добре е да ги провериш един по един и да си видиш така е най добре - има и един кабел от карбуратора излизаше и него го виж от към автоматичния смукач е и влиза в купето малко ми се губят нещата отдавна го правих но като погледнеш ще видиш.

Последна промяна от gogobros на Сря 14 апр 2010 18:00, променено общо 1 път.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Единствения бушон свързан с карбуратора е подгрева на колектора - т.нар. таралеж. Но той е под-карбуратора, на смукателния колектор.
- zwjar_na_putq
- Автомобил:
- Двигател:
2е3. Успех.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
и аз бях с 2е3 и там има нещо като електронен клапан или как точно се казваше който е част от автоматичния смукач (като деиствие, но е на тялото на самия карб)
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Zlobomir написа:Щом е само на газ, започни с проверка на газовата. Може и да е понижено ниво на охлаждащата течност, защото е важно за автоматичния смукач, и въобще течовете се отразяват. Аз страдах от нещо такова, оправяше се след доливане.
Нивото е сант/два под минимума,но и с пълен казан преди пак го е правил.Ще долея попринцип,но едва ли е от това.А газта дори след "перфектна" настройка според 1колега и 2ма майстори колата понякога пак го прави въртела и затова ще проверя за това нещо

Ами и моята работи проблемно на газ, но едва ли те успокоява. Дълго се мъчих и постигнах някакво подобрение, сякаш от уплътняване на всички места, откъдето може да смуче въздух, но има какво да се желае. А, и се чудя, понеже изпарителят се монтира по-височко, може ли заради него да се изменя "нормалното ниво" спрямо белезите, т. е. да си давим двигателите с излишно доливане?
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
А пък смукача се раздвижва и смазва и работата заспива 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”