Ключалка багажник
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Ключалка багажник
От два дни ключалката ми е блокирала - ключа влиза, но не се върти......някакви идеи?
- Beatle88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ключалка багажник
някой може ли да обясни какво трябва да се прави като не се върти ключалката на багажника въпреки че изсипах страшно много WD 40(ключа влиза без проблеми). Махнах кората на багажника, всичко изглежда ОК, напръсках всичко обилно, няма промяна. Другото странно (не знам дали има връзка с ключалката) е че алармата не разпознава че съм отворил багажника и като минат 30 сек, се заключва обратно. Много ще съм благодарен ако някой помогне, а ако има и снимков материал- направо ще трябва да почерпя 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен не се отфаряше ключалката, нито наляво върти нито надясно, сфалих я и взех нова... Сега положението е друго.. Струваше ми 24 лева (сам си я монтирах) 

- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
Колеги не пръскаите никакво масло в ключалките че по него се налепва много прах и ефекта става обратен. На който не му работи ключалката просто да я свали и да я изчисти и да я измие хубаво и става супер но без никакво масло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да ходиш на ключар,за да ти смени пластините с нови.Ако ли не разглобяваш бравата и изваждаш сърцето,от корпуса и,и всички пластини дето старчат на горе,след като си вкарал клуча,ги махаш и оставаш само тези дето не старчат.УСПЕХ!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”