Относно парното ( нали е модерно )
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Относно парното ( нали е модерно )
Абе колеги, искам да ви питам вие като си направите парното да ви духа в краката усещате ли го добре? Защото аз мойто почти не, дори ръката си сложих да усетя , слабо духа. Набарах няква дупка като тръба навътре, вероятно изхода за въздуха, но и на нея духа слабо... Става въпрос за Г3. Кажете така ли е по принцип или е някъв проблем, че като карам все с измръзнали крака се прибирам 

- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
Тройки и Пасати съм карал само в топло време, така че мога да кажа за мойта двойкарка.
Винаги си карам с "настройка за крака" - оставям да духа само на краката. Отначало с вентилатора, а след това и от естествения приток на въздух. Отначало не се чувства осезателно, защото температурата се покачва постепенно и аз свиквам с нея. Но след като вляза в населено място и намаля скоростта ми става по-студено на краката и тогава разбирам ефекта на парното в краката.
Според мен имаш нещо нередовно, може би наистина жило, но нека да сподели някой, който е преодолял проблема.
Винаги си карам с "настройка за крака" - оставям да духа само на краката. Отначало с вентилатора, а след това и от естествения приток на въздух. Отначало не се чувства осезателно, защото температурата се покачва постепенно и аз свиквам с нея. Но след като вляза в населено място и намаля скоростта ми става по-студено на краката и тогава разбирам ефекта на парното в краката.
Според мен имаш нещо нередовно, може би наистина жило, но нека да сподели някой, който е преодолял проблема.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”