помощ за съединител на голф 3
-
dizelaki
- Автомобил:
- Двигател:
помощ за съединител на голф 3
така значи става на въпрос за 1.9тди 110к афн.този от който купих колата е сменил маховика. маховика е от tdi90к а претискателния и феродовия е от дже те и 150 кон.абф.тази комбинация дали е правилната защото това е правено преди една година и сега аз правя пак съединител(претискателения даде фира)та ако някой е правил някакви подобни упражнения да ми сподели дали е намерил правилното решение за този модел.мерси
Последна промяна от dizelaki на Пон 22 мар 2010 8:46, променено общо 3 пъти.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със съединителя на голф 3
Поне можеш ли да определиш дали си с "хидравличен" привод на съединителя или с жило?Ще трябва да се вдигне поне капака за целта,жилото се вижда прекрасно(ако е с него).Както описваш-вероятно съединителят е "сдал",не би трябвало да запалиш на скорост и спирачки иначе.По стар германски обичай:отказва от "раз",баш кога не трябва.Ако си с хидравлика-има версия за "долната помпа",свързващия маркуч,"горна помпа".Ама хидро-привод ли е ?
П.С.Май за 1.9 TDI,АФН иде реч?....
П.С.Май за 1.9 TDI,АФН иде реч?....
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Re: проблем със съединителя на голф 3
А ако кажеш двигателя и годината ще е още по лесно да ти кажем 
-
dizelaki
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ за съединител на голф 3
Колеги колата вече е готова,но незнам дали пак ще направи някои проблем скоро.ако някой е правил нещо подобно или знае нещо по темата нека да сподели.мерси
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Според мен не е редно да слагаш на кола с турбо - съединител от атмосферна кола.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, щом пак ти е излязъл проблем със съединителя по-добре го направи един път завинаги, че после проблемите пак се връщат... Я кажи какво точно си сменил и колко горе доло ти излезе тоя разход?
-
dizelaki
- Автомобил:
- Двигател:
май няма много колеги които да са правили такива упражнения със съединителя на афн. 
Pavcho2 написа:Според мен не е редно да слагаш на кола с турбо - съединител от атмосферна кола.
Няма да има проблем, ако не си играе на "мразя си колата" по светофарите. С едно по-спокойно каране ще се товари колкото и на по-мощен мотор с неизползван потенциал.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”