Още откакто купих колата не ми показва температура на маслото.
Като влезна там в режима за това отчитане и само чертички ми показва ---
Смених датчика с нов,зачистих връзките,но пак не тръгва..Някой нещо да предложи?
Golf MK2 GTI Проблем с MFA
Re: Проблем с MFA на Голф 2 GTI
Даваш 2 контакта / въртиш ключа 2 пъти на контакт и връщаш / без да палиш и задържаш МФА копчето натиснато. Таблото влиза в скрит режим и палиш колата / от третото въртене на ключа /. местиш МФА то на позиция 2 и при натискането ти излизат обороти / дигитален оборотомер / и др. подобни ,като температурата ти е същата като на обикновенния режим - ако и там са чертички - нз.
Нищо не става като направя това което си ми казал...въобще не влиза в скрит режим..
Аз ли бъркам или процедурата не е така?
Аз ли бъркам или процедурата не е така?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Може да проследиш кабела от таблото до датчика - зелено-черен е,да не е прекъснат нещо 

Даваш на контакт един път и после втори път като държиш външното копче на лостчето за МФА. Таблото ти изписва на дисплея 123 и палиш колата като държиш в натиснато положение. Излизат ти числа / тестове на таблото в режим едно на горното копче с позиции 1-2 /. Местиш на 2 като не гасиш колата и там ще видиш градуси на маслото. ако и там са черти провери кабелите - колегата Ахим го повтарям да ме извини.
2 дни след като смених датчика и нямаше никакво развитие,изведнъж тръгна системата,ама ми показва много ниски стойности

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте искам да попитам дали може да се сложи мфа на голф 2 1.6пн карбуратор или задължително трябва да има борд.компютър.