Доста съм некомпетентна, така че предварително се извинявам за лошото обяснение на проблема.
Ако има значение, отбелязвам, че съм с Golf 3, GT, 1.9 TDI. Имам го от 2 години и кажи-речи не съм имала ядове с него (да чукна на дърво).
Днеска като паркирах пред работата, тамън преди да се наместя точно и да изгася, изведнъж колата започна да "грухти" силно и да се тресе. Не съм чувала подобен звук досега и не мога да дам предположение от какво е. Онзи ден ми оправиха климатика (наляха фреон, смениха датчика и филтрите и сложиха масло), но ми се вижда абсурдно да има общо с това. "Дефектът", за който ви говоря, определено не звучеше като полу-съеднител (не е като да съм отпуснала съединителя на включена скорост демек)... Не знам къде да търся проблема.
Много бързах за работа и нямах НИКАКВО време да го паля наново и да видя дали ще продължи да бучи, но след малко като си тръгна, ако го прави отново, не знам к'во да му търся или правя.
Помощ?
P.S.: Направих малко "откритие" преди малко. Адското тресене е при включен климатик. Когато го включа дори на 1, колата се превръща в ... шейкър