Абе този двигател на колата на баща ми VW Golf 3 1.6 моно инжекция като работи трака като чили е радосеялка и дизел.
Ако някой знае от какво може да е така да пише.
Иначе е купен от Болония Италия,на 199 998км. проберг,но след като му сменихме маслото почна проблема.

Проблем с двигател
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с двигател
Meти написа:но след като му сменихме маслото почна проблема.
какво масло му сложихте? да не е М10Д?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
ivo123 написа:лошото е че е възможно да е имало присадка в двигателя и след смяна на маслото се разтраква. Имах подобен проблем, но незнам какви присадки използват търговците.
Само да споделя за италянките- баджанака преди 1месец вика "..абе ще сменям маслото за трети път/Audi B4 2.0/ и малко съм на тръни..." питам го какво толкова и е на третата смяна а той отговаря "... ами на колегата след 3 смяна се разтропа двигателя отвсякъде понеже се отмили добавките...". Ебаси и пророка се оказа-малко след това се оплака че нещо взело да чука и се оказаха биелни лагери,пак мина тънко с едни 150лв за ремонта. Та мислълта ми е дано и тук случая да не е подобен само че добавката да е била по-евтина и да е заминала с първото масло

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
да калпаво масло .като загрее пада вискозитета. Иначе износени повдигачи се познават лесно - на студен двигател като запалиш започва да се чува тракането докато вдигне налягане. Трака като дизел. Но при топъл двигател работещ на ПХ започва пак чукането. лошото е , че не може да се познае точно кой повдигач е и к-т се сменят.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”