Как да сваля Airbag Golf IV?
Как да сваля Airbag Golf IV?
Как да го сваля или къде да ми свалят Airbag-а на голфа с 4 спици е (или там както му се вика), за да си изправя волана!?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как да сваля Airbag Golf IV?
Physicx написа:Как да го сваля или къде да ми свалят Airbag-а на голфа с 4 спици е (или там както му се вика), за да си изправя волана!?
има статия по темата. пробвай търсачката.
накратко- има две дупки зад волана, с права отверка бъркаш в тях (като извиваш волана, тъйкато се крият когато е в право положение) и надолу-нагоре побутваш щипките и бег-а изкача. внимавай да не дадеш на контакт като откачиш кабела, че ще ти светне лампата и после тря го закачат на ваг-ком
днес се спуках, но не успях да го сваля... От Варна съм дали тука има някой който знае как става номера да ми го свали и да ми исправи волана, че я карам сега не пластмасите около волана...
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Physicx написа:днес се спуках, но не успях да го сваля... От Варна съм дали тука има някой който знае как става номера да ми го свали и да ми исправи волана, че я карам сега не пластмасите около волана...
мога да ти го сваля, но трябва да имаш торкс-а за отвиване на гайката на волана
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Physicx написа:нямам
тогава мога да ти покажа как се сваля само.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Physicx написа:хубаво каде да те намеря
На лично...

Не забравяй да откачиш акумулатора преди да почнеш...

- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
ауе братоци не се занимаваите с глупости ами земете го закараите голфу на един стенд да му изправят волана от долу че ще вземете да му скъсате кабела на балончето във волана и после
--

-
- Автомобил:
- Двигател:
mirogti1983 написа:ауе братоци не се занимаваите с глупости ами земете го закараите голфу на един стенд да му изправят волана от долу че ще вземете да му скъсате кабела на балончето във волана и после![]()
![]()
![]()
![]()
--
По добре отиди на стенд, може да ти е крив нещо предния мост.
Аз съм ходил на реглаж там ми казаха че предницата е добре няма и нищо... Днес с 1000 мъки успяхме да го свалим да го оправим трябваше още малко да се завъти, но повече не ми се занимаваше... В интерес на истината колата дърпа малко наляво въпреки, че на реглажа казаха че всичко е ок.... дали е възможно това да е от гумите купих ги 2-ра употреба ?
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Незнам ,кой ти е правил реглаж но по принцип се прави,когато гумите са нови или поне изправни,което ще рече,че най вероятно и гумите са калпави ,което води и до същият реглаж.....
Би трябвало самите "майстори" да ти обяснят това за гумите!!!Или поне преди да отидеш можеше да минеш през някой гумаджийница и да направиш редлаж,баланс и тнт.
А това с изправянето на воланът от долу с реглаж са пълни глупости....
По същата логика за да смениш крушката на фара,първо да разглобиш маската,да развиеш фара и ако се наложи да отлепиш стъклото на фара и чак тогава сменяш крушка....
Препоръчвам ти като за начало да си провериш гумите,после реглаж и тогава да наместваш волана,за да не се наложи после пак да откачаш възглавници и тнт....
Би трябвало самите "майстори" да ти обяснят това за гумите!!!Или поне преди да отидеш можеше да минеш през някой гумаджийница и да направиш редлаж,баланс и тнт.
А това с изправянето на воланът от долу с реглаж са пълни глупости....
По същата логика за да смениш крушката на фара,първо да разглобиш маската,да развиеш фара и ако се наложи да отлепиш стъклото на фара и чак тогава сменяш крушка....
Препоръчвам ти като за начало да си провериш гумите,после реглаж и тогава да наместваш волана,за да не се наложи после пак да откачаш възглавници и тнт....
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
viewtopic.php?f=5&t=89785
Но и аз съм на това мнение, че волан с презацепване не се изправя!!!
Но и аз съм на това мнение, че волан с презацепване не се изправя!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”