Здравейте,търсих доста по моя проблем но неоткрих нищо,проблема ми е че ми превъртя агренажа и ся незнам как да зацепя новия ремък има белези Z и O ,ако някой знае или има подобен пост нека да даде линк,благодаря ви.Става вапрос за голф в заглавието го пише:)
ЗАГЛАВИЕТО! mod edit: vaskoto1

Golf 3 1.6 mi как да си зацепя ангренажа?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
на 0! Z отговаря на 5 градуса предварение и служи за марка ако стробоскопа с който се мери няма регулиране на градусите за предварение.
отделно от това от другата страна върху скоростите има една тапа. развий я цялата-не само да измъкнеш средата. на резбата е оформена една стрелка-като сложиш шайбата на 0 на маховика трябва да ти излезе един засек-нагласи го срещу стрелката на резбата и си ти!
разпределителния няма как да го объркаш а водната помпа е без значение как ще се зацепи. внимавай с натягането! да не почне помпата да мучи!
отделно от това от другата страна върху скоростите има една тапа. развий я цялата-не само да измъкнеш средата. на резбата е оформена една стрелка-като сложиш шайбата на 0 на маховика трябва да ти излезе един засек-нагласи го срещу стрелката на резбата и си ти!
разпределителния няма как да го объркаш а водната помпа е без значение как ще се зацепи. внимавай с натягането! да не почне помпата да мучи!
:)
благодаря отивам да действам
Зацепихмего както каза Ваското.Запали от раз ,върви както преди,остава да се молим да не е нагънала някой клапан щото 20 зъба ги намаше на стария ремък
п.с някой да знае случайно дали мачка клапани този мотор?[/list]
Зацепихмего както каза Ваското.Запали от раз ,върви както преди,остава да се молим да не е нагънала някой клапан щото 20 зъба ги намаше на стария ремък

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”