Откючване на голф 3 gti без ключ
Откючване на голф 3 gti без ключ
Алармата ми направи номер и ми заключи ключа на колата в багажника, не ми се дават 30-50 лева за ключар , нито искам да си чупя джама... Имам резервен ключ, но той не е в мен , а в апартамента на баща ми, а той не е в България и се връща чак в четвъртак... Някой да знае как мога да си отворя колата елегантно, моля да ми пише или тук или на ЛС... Пробвах да се прая на крадец и ръгах с кламери , пробвах начина с топката за тенис, отверка между прозореца и уплътнението , но уви явно не ставам за крадец... Интересуват ме само елегантни начини, а не да си троша джама , да си пробия ключалката с бормашина или да си налея течен азот или CO2 в ключалката и да я ударя с чук...
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откючване на голф 3 gti без ключ
chekara написа:Алармата ми направи номер и ми заключи ключа на колата в багажника, не ми се дават 30-50 лева за ключар , нито искам да си чупя джама... Имам резервен ключ, но той не е в мен , а в апартамента на баща ми, а той не е в България и се връща чак в четвъртак... Някой да знае как мога да си отворя колата елегантно, моля да ми пише или тук или на ЛС... Пробвах да се прая на крадец и ръгах с кламери , пробвах начина с топката за тенис, отверка между прозореца и уплътнението , но уви явно не ставам за крадец... Интересуват ме само елегантни начини, а не да си троша джама , да си пробия ключалката с бормашина или да си налея течен азот или CO2 в ключалката и да я ударя с чук...
От мен един съвет,щом искаш елегантно,вземи един джамбаз,той ще тия отвори,както колата,така и портфейла
Вариант 2,автоключар 
автоджамбаз= автоключар
и 2мата ще ми изтръгнат и душата и портфейла...
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
chekara написа:автоджамбаз= автоключар![]()
Няма начин колега.Това е все едно да влезнеш с жена в мол,джоба ти олеква.Иначе варианта е да опиташ да избуташ лоста за отключването,там е играчка и незнам да ли ще стане при теб.Имах подобен случай,който се размина от елегантното,а имено патрона си

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Ако е със оригинално централно е със двойна степен и сработила ли е със дръпване на чопчето дето показва кога е отключена НЯМА да стане докато не махне ш акумулатора. за целта през емблемата отпред се отваря капака сваляш акуто. Вземаш една от дългите сламки превкарваш във нея тънко въженце на 2 ката да стане като примка, напъваш горния край на вратата докато леко се отвори колкото да вкараш сламката после вкарваш примката около чопчето стягаш и дърпаш нагоре
след като отвориш колата трябва да напънеш горния край на вратата на обратно да си заеме предишната позиция. При дърпането и връщянето не се прей на херкулес за да не ходиш за стъкло.И напъвал внимателно не кат невидял че може да деформираш необратимо рамката на вратата

след като отвориш колата трябва да напънеш горния край на вратата на обратно да си заеме предишната позиция. При дърпането и връщянето не се прей на херкулес за да не ходиш за стъкло.И напъвал внимателно не кат невидял че може да деформираш необратимо рамката на вратата
- Kn0cK3r
- Автомобил: Passat B8 TSI 280кс R-Line
- Двигател: CJXA
тука вече много филми сме гледали
п.с. шегувам се ;]
п.с. шегувам се ;]
- voodoo1101
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0-2E
Колега ако имаш други познати с голфове пробвай с тяхните по някой път работи 
тва с ключа от голф го пробвахме с един ама не стана , има още 2-3 голфа пред блока ми , ама не познавам собствениците 
- znainainai
Не е задължително да е само гоуф. Ауди 80;Сеат ибиза,Кордоба,Толедо;VW Поло,Пасат,Венто;Шкода Фелиция всичките са със еднакви ключове 
znainainai написа:Ако е със оригинално централно е със двойна степен и сработила ли е със дръпване на чопчето дето показва кога е отключена НЯМА да стане докато не махне ш акумулатора. за целта през емблемата отпред се отваря капака сваляш акуто. Вземаш една от дългите сламки превкарваш във нея тънко въженце на 2 ката да стане като примка, напъваш горния край на вратата докато леко се отвори колкото да вкараш сламката после вкарваш примката около чопчето стягаш и дърпаш нагоре![]()
след като отвориш колата трябва да напънеш горния край на вратата на обратно да си заеме предишната позиция. При дърпането и връщянето не се прей на херкулес за да не ходиш за стъкло.И напъвал внимателно не кат невидял че може да деформираш необратимо рамката на вратата![]()
![]()
![]()
Отворих палчето , но двойната защита сработи и вратата си остана заключена ... А голфа ми е с климатик и не мога да си махна акумолатора през емблемата ... Явно ще се чака до четвъртак
- znainainai
Свали емблемата и огледай много добре ще видиш от къде да бръкнеш за да отвориш капака.
емблемата се сваляше като се напипват едни щипчици или има по-лесен начин....
нещо не мога да я сваля ... имам чувството , че ще я счупя... а иначе разгледах , но не мога да видя начин за отваряне на капака... след емблемата директно е климатика, и няма как да го отворя...
нещо не мога да я сваля ... имам чувството , че ще я счупя... а иначе разгледах , но не мога да видя начин за отваряне на капака... след емблемата директно е климатика, и няма как да го отворя...
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
То че без пари няма да ти излезе няма
Багажника не можеш да го отвориш чрез разбиване на ключалката щото е подсигурен с две заключвания но
вратите не са ЗНАЧИ:
Писал съм ти на лс че да не вземе някой да се възползва от матеряла за нелегални цели
И мисля че не трябва да се пише във темата как да се отвори една кола без ключ щото лапитийте гледат в интернет а така им давате акъл и после ревете "Разбиха ми колата откраднаха ми дъвките от вътре"
Багажника не можеш да го отвориш чрез разбиване на ключалката щото е подсигурен с две заключвания но
вратите не са ЗНАЧИ:
Писал съм ти на лс че да не вземе някой да се възползва от матеряла за нелегални цели
И мисля че не трябва да се пише във темата как да се отвори една кола без ключ щото лапитийте гледат в интернет а така им давате акъл и после ревете "Разбиха ми колата откраднаха ми дъвките от вътре"
абе да ти кажа мислех си, че много по-лесно се разбива кола... то верно, мога да хвана първото паве и да си влезна в купето , ама не е тва номера.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
То не е трудно (примера с павето) но да отвориш кола без ключ с колкото се може по малко щети си е изкуство на което съм се отдал с професионална цел можеби като поудътря малко ще взема да си направя ключарско ателие
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”