Откючване на голф 3 gti без ключ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
chekara
Автомобил:
Двигател:

Откючване на голф 3 gti без ключ

Мнениеот chekara » Пон 09 авг 2010 21:55

Алармата ми направи номер и ми заключи ключа на колата в багажника, не ми се дават 30-50 лева за ключар , нито искам да си чупя джама... Имам резервен ключ, но той не е в мен , а в апартамента на баща ми, а той не е в България и се връща чак в четвъртак... Някой да знае как мога да си отворя колата елегантно, моля да ми пише или тук или на ЛС... Пробвах да се прая на крадец и ръгах с кламери , пробвах начина с топката за тенис, отверка между прозореца и уплътнението , но уви явно не ставам за крадец... Интересуват ме само елегантни начини, а не да си троша джама , да си пробия ключалката с бормашина или да си налея течен азот или CO2 в ключалката и да я ударя с чук...

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Откючване на голф 3 gti без ключ

Мнениеот enigma79 » Пон 09 авг 2010 21:58

chekara написа:Алармата ми направи номер и ми заключи ключа на колата в багажника, не ми се дават 30-50 лева за ключар , нито искам да си чупя джама... Имам резервен ключ, но той не е в мен , а в апартамента на баща ми, а той не е в България и се връща чак в четвъртак... Някой да знае как мога да си отворя колата елегантно, моля да ми пише или тук или на ЛС... Пробвах да се прая на крадец и ръгах с кламери , пробвах начина с топката за тенис, отверка между прозореца и уплътнението , но уви явно не ставам за крадец... Интересуват ме само елегантни начини, а не да си троша джама , да си пробия ключалката с бормашина или да си налея течен азот или CO2 в ключалката и да я ударя с чук...

От мен един съвет,щом искаш елегантно,вземи един джамбаз,той ще тия отвори,както колата,така и портфейла mhihi Вариант 2,автоключар mhihi

Потребителски аватар
chekara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chekara » Пон 09 авг 2010 22:04

автоджамбаз= автоключар :D
и 2мата ще ми изтръгнат и душата и портфейла...

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 09 авг 2010 22:07

chekara написа:автоджамбаз= автоключар :D
и 2мата ще ми изтръгнат и душата и портфейла...

Няма начин колега.Това е все едно да влезнеш с жена в мол,джоба ти олеква.Иначе варианта е да опиташ да избуташ лоста за отключването,там е играчка и незнам да ли ще стане при теб.Имах подобен случай,който се размина от елегантното,а имено патрона си :bishop mhihi

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 09 авг 2010 22:14

Ако е със оригинално централно е със двойна степен и сработила ли е със дръпване на чопчето дето показва кога е отключена НЯМА да стане докато не махне ш акумулатора. за целта през емблемата отпред се отваря капака сваляш акуто. Вземаш една от дългите сламки превкарваш във нея тънко въженце на 2 ката да стане като примка, напъваш горния край на вратата докато леко се отвори колкото да вкараш сламката после вкарваш примката около чопчето стягаш и дърпаш нагоре :shock
след като отвориш колата трябва да напънеш горния край на вратата на обратно да си заеме предишната позиция. При дърпането и връщянето не се прей на херкулес за да не ходиш за стъкло.И напъвал внимателно не кат невидял че може да деформираш необратимо рамката на вратата :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Kn0cK3r
Автомобил: Passat B8 TSI 280кс R-Line
Двигател: CJXA

Мнениеот Kn0cK3r » Пон 09 авг 2010 22:19

тука вече много филми сме гледали :D :D :D
п.с. шегувам се ;]

Потребителски аватар
voodoo1101
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0-2E

Мнениеот voodoo1101 » Вто 10 авг 2010 3:37

Колега ако имаш други познати с голфове пробвай с тяхните по някой път работи :)

Потребителски аватар
chekara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chekara » Вто 10 авг 2010 9:23

тва с ключа от голф го пробвахме с един ама не стана , има още 2-3 голфа пред блока ми , ама не познавам собствениците :(

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Вто 10 авг 2010 9:37

Не е задължително да е само гоуф. Ауди 80;Сеат ибиза,Кордоба,Толедо;VW Поло,Пасат,Венто;Шкода Фелиция всичките са със еднакви ключове :wink:

Потребителски аватар
chekara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chekara » Вто 10 авг 2010 10:46

znainainai написа:Ако е със оригинално централно е със двойна степен и сработила ли е със дръпване на чопчето дето показва кога е отключена НЯМА да стане докато не махне ш акумулатора. за целта през емблемата отпред се отваря капака сваляш акуто. Вземаш една от дългите сламки превкарваш във нея тънко въженце на 2 ката да стане като примка, напъваш горния край на вратата докато леко се отвори колкото да вкараш сламката после вкарваш примката около чопчето стягаш и дърпаш нагоре :shock
след като отвориш колата трябва да напънеш горния край на вратата на обратно да си заеме предишната позиция. При дърпането и връщянето не се прей на херкулес за да не ходиш за стъкло.И напъвал внимателно не кат невидял че може да деформираш необратимо рамката на вратата :!: :!: :!: :!:

Отворих палчето , но двойната защита сработи и вратата си остана заключена ... А голфа ми е с климатик и не мога да си махна акумолатора през емблемата ... Явно ще се чака до четвъртак

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Вто 10 авг 2010 10:56

Свали емблемата и огледай много добре ще видиш от къде да бръкнеш за да отвориш капака.

Потребителски аватар
chekara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chekara » Вто 10 авг 2010 12:13

емблемата се сваляше като се напипват едни щипчици или има по-лесен начин....
нещо не мога да я сваля ... имам чувството , че ще я счупя... а иначе разгледах , но не мога да видя начин за отваряне на капака... след емблемата директно е климатика, и няма как да го отворя...

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Вто 10 авг 2010 12:33

То че без пари няма да ти излезе няма
Багажника не можеш да го отвориш чрез разбиване на ключалката щото е подсигурен с две заключвания но
вратите не са ЗНАЧИ:

Писал съм ти на лс че да не вземе някой да се възползва от матеряла за нелегални цели

И мисля че не трябва да се пише във темата как да се отвори една кола без ключ щото лапитийте гледат в интернет а така им давате акъл и после ревете "Разбиха ми колата откраднаха ми дъвките от вътре"

Потребителски аватар
chekara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chekara » Вто 10 авг 2010 12:43

абе да ти кажа мислех си, че много по-лесно се разбива кола... то верно, мога да хвана първото паве и да си влезна в купето , ама не е тва номера.

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Вто 10 авг 2010 12:46

То не е трудно (примера с павето) но да отвориш кола без ключ с колкото се може по малко щети си е изкуство на което съм се отдал с професионална цел можеби като поудътря малко ще взема да си направя ключарско ателие

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”