П.П. Ако има подобна тема моля да ме извините, пробвах с търсачката - не намерих

Колегата niks76 е прав,провери си бензиновата помпа(платното или клапанчетата и) и евентуално иглата на поплавъка в карбуратора.PASSAT написа:Здравейте колеги, отскоро чичо ми е собственик на Голф 2 1.6 PN, 91г. Колата пали без проблем ако се кара всеки ден, но остави ли я за 2...3 дни после пали много трудно (дълго въртене на стартера и помпане на газта). Колата няма газова.
П.П. Ако има подобна тема моля да ме извините, пробвах с търсачката - не намерих.
ivkata написа:Колегата niks76 е прав,провери си бензиновата помпа(платното или клапанчетата и) и евентуално иглата на поплавъка в карбуратора.PASSAT написа:Здравейте колеги, отскоро чичо ми е собственик на Голф 2 1.6 PN, 91г. Колата пали без проблем ако се кара всеки ден, но остави ли я за 2...3 дни после пали много трудно (дълго въртене на стартера и помпане на газта). Колата няма газова.
П.П. Ако има подобна тема моля да ме извините, пробвах с търсачката - не намерих.
връща,връща,понякога и само за няколко 4асаhristian37 написа:ivkata написа:Колегата niks76 е прав,провери си бензиновата помпа(платното или клапанчетата и) и евентуално иглата на поплавъка в карбуратора.PASSAT написа:Здравейте колеги, отскоро чичо ми е собственик на Голф 2 1.6 PN, 91г. Колата пали без проблем ако се кара всеки ден, но остави ли я за 2...3 дни после пали много трудно (дълго въртене на стартера и помпане на газта). Колата няма газова.
колега, през иглата за два дена няма да върне
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 104 госта