вие ми колата голф 3
вие ми колата голф 3
Здравеите имам следният въпрос.Когато запаля колата си всичко е ок докато не поработи докато си позагрее мотора,и след това ако е изгася и отново е запаля, докато не е изтинал мотора много, и се чува едно виене на мотора смених ангренаж ролки ремъка на хидравликата и пак не се оправи и вече незнам какво може да е.Съмнявах се в водната помпа,но маистора ми каза че е ок и не е за смяна.Дайте някои съвет благодаря предварително.Искам да отбележа че шума го издава само при повторно запалване на вече загрял двигател,ако се изчака да изтине не вие.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: вие ми колата голф 3
Привет колега.Аз си мисля да не би да е пренатегнат ангр.ремък.Махни му капака и виж можеш ли да го изчекнеш на 90гр с ръка
.

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
На Форда имах същият проблем.Смених като теб всичко каквото ме съмняваще ,но накрая излезе водната помпа.Не течеше и си беше ок.Много време така и като протече я смених и всичко се оправи.
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
моята водна помпа преди да я сменя свиреше все едно свири ремък 2-3 минути след студен старт на двигателя
, та може и от нея да е 

Колеги освен тая водна помпа и изброеното по горе имате ли някакви идей какво може да издава такъв шум изобщо.
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
лагер на компресора на климатика,ако има такъв! Лагер на генератора...
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Привет колега.Аз си мисля да не би да е пренатегнат ангр.ремък.Махни му капака и виж можеш ли да го изчекнеш на 90гр с ръка.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”