парно
парно
пичове проблема е следният : става вапрос за Г3 gti 115кс парното е слабо пробвах обезвъздошаване нишо няма баи пасни клапи и вапроса ми е дали може дасе свали радиаторчето и да се почисти без да се сваля циалото табло и ако може ми обяснете как предварително благодаря.
парно
зна4и може това да е проблема за6тото излизат разни донапрени от парното ниакои пат и тогажа как се остраниава този проблем или става же4е слогно примерно свалиане на табло
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: парно
pepy_112 написа:зна4и може това да е проблема за6тото излизат разни донапрени от парното ниакои пат и тогажа как се остраниава този проблем или става же4е слогно примерно свалиане на табло
Ако е от клапите не може да се мине без сваляне на отоплителната система. Не знам как е пти 3-ката, но при двойката не се сваля цялото табло както някой "майстори" казват. Това е само за да вземат повече за ремонта.
При мене /на Г2/ го оправих като изрязах 2 ламаринени парчета и ги хванах за клапите с малки болтчета и вече 2-ра година всичко е ОК.
Ако решиш да го правиш мога да помогна.
парно
ако можеш да ми помогнеш веднага приемам помоща остажам ти моя тел или ти ми остави твоя и аз ще ти звана предварително ти благодаря на теб и на вси4ки за саветите
аз имам Джета2 и премен имаше подобен проблем ... духа си има топло - ама до вътре не стига!!! Има въздушен филтър за купето (без климатик) филтъра е под пластмасовата кора между купето и предния прозорец - продълговат или квадратен - над мотора на вентиляцията. време за смяна - 2 минути
успех дано да е това

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: парно
niksisoft написа:pepy_112 написа:зна4и може това да е проблема за6тото излизат разни донапрени от парното ниакои пат и тогажа как се остраниава този проблем или става же4е слогно примерно свалиане на табло
Ако е от клапите не може да се мине без сваляне на отоплителната система. Не знам как е пти 3-ката, но при двойката не се сваля цялото табло както някой "майстори" казват. Това е само за да вземат повече за ремонта.
При мене /на Г2/ го оправих като изрязах 2 ламаринени парчета и ги хванах за клапите с малки болтчета и вече 2-ра година всичко е ОК.
Ако решиш да го правиш мога да помогна.
Аз имам сащия проблем! Не духа топло и излизат някакви донапренени пар4етии. Можеш ли да ми кажеш каде да отида за да ми оправат парното най-накрая, 4е ми е супер клин4! Мерси
-
- Автомобил:
- Двигател:
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател: