Дразнещ шум
Дразнещ шум
Карам Г3 тд и ми прави впечатление че когато колата работи на обороти се чува един мн дразнещ шум, който наподобява някакво дзънкане.Иначе двигателя си работи нормално и според мен тва е нещо отстрани.Ако някой може да даде предположения ще съм мн благодарен.
Re: Дразнещ шум
ortiz написа:Карам Г3 тд и ми прави впечатление че когато колата работи на обороти се чува един мн дразнещ шум, който наподобява някакво дзънкане.Иначе двигателя си работи нормално и според мен тва е нещо отстрани.Ако някой може да даде предположения ще съм мн благодарен.
Какво имаш в жабката?

Защото на мен две крушки ми дрънчаха сума ти време преди да ми светне.

- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Много често тук в форума не мога да чуя и помириша за какво иде реч,но има избавление по темата само калегата да го направи и аз може би ще съм един от клиентите му :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=18787
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=18787
- Ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Сори много ама вече ми писна да слушам глупости.Значи брато според теб даваи всеки да го направи това за да не се дразни от такива шумове и да не му пука вобще в какво състояние му е колата.БРАВО!!!
Е мерси за отговора.За пораден пат се уверявам и че в този форум има хора които само се дразнят.Колега не забравяи,че не всеки разбират толкова от такива работи и за това очакват помощ от тук 

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludiq написа:Звука се чува само когато гумите са извартяни пове4ко.Или примерно при обратен завои.
Което определено означава че имаш хлабав/износен ремък на помпата за хидравликата.
Карам Г3 тд и ми прави впечатление че когато колата работи на обороти се чува един мн дразнещ шум, който наподобява някакво дзънкане.Иначе двигателя си работи нормално и според мен тва е нещо отстрани.Ако някой може да даде предположения ще съм мн благодарен.
Имаш ли катализатор??? Ако нямаш слушаш внимателно и се хващаш за разни тресящи се места но не и опасни.
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дразнещ шум
Според мен това е някъде от към ремъците.Ако е така вероятно е от ролката на ангренажа.ortiz написа:Карам Г3 тд и ми прави впечатление че когато колата работи на обороти се чува един мн дразнещ шум, който наподобява някакво дзънкане.Иначе двигателя си работи нормално и според мен тва е нещо отстрани.Ако някой може да даде предположения ще съм мн благодарен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”