здравейте колеги отново проблем с моето превозно средство Golf 2 1.6 75hp
знам че е карбуратор и е Pierburg ама какъв е и що е не знам ...
та проблема е на газ ми държеше 1500 оборота , а на бензин 2000 оборота един майтор ми каза да отраня една вакуум помпа , но аз само аз и извадих буксата и оботорите скочиха от 1500 на 3000 оборота ... а сега свалих цялата помпа ... но не ми харесва как работи като цяло и сега държи отново високи обороти над 1000 са и явно проблема не се корени точно в това ....
въпроса ми е някои сблъксвал ли се е с такъв проблем и какво мога да направя за да го оправя .... а ако е до тази помпа колко струва горе-долу
благодаря
високи обороти на pierburg
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: високи обороти на pierburg
Маркучите за вакумите може да са се извадили ,или да има скьсани от тях.Сложи си вакум мембраната на мястото-казвам ти го от опит.Какво си сложил на нейно място сега,как си затапил изходите?
- native
- Автомобил:
- Двигател:
ами няма няма въобще на нямстото си работи без нея ... а маркучите си бяха на място а сега сам запушил само един маркуч с видия
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
А като затапиш изхода за мембраната не падат ли оборотите?
Откога ти прави мизерии колата?
Преди да извадиш управлението(буксата)направи ли преглед на вакумите,тампона,или постфактум всичко си правил?
Откога ти прави мизерии колата?
Преди да извадиш управлението(буксата)направи ли преглед на вакумите,тампона,или постфактум всичко си правил?
- native
- Автомобил:
- Двигател:
ами нз дали падат оборотите и не сам гледал маркучите а мизерията я прави 1-2 дена вече
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
намери си сега от каде ти е маркучето което си запушил с видия и ако си имал късмет да не разместиш мн вакумчетата колата може да проработи нормално,казвам го от опит,беше ми се извадило едното вакумче и оборотомера играеше кючек на таблото,след няколкочасова главоблъсканица всичко заспа...смени си вакумчетата за всеки сллучей 

http://volkswagen.msk.ru/images/repair/5687_13.jpg
Тук се виждат маркучетата(ако е такъв карба)
Тук се виждат маркучетата(ако е такъв карба)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”