Голф 4. Непоказа цифрите на часовника и километража
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Голф 4. Непоказа цифрите на часовника и километража
Колеги имам един въпрос...преди около час си паля аз колата-няма ядове.Пускам фаровете и виждам че няма никой на дисплейчето за километрите и на това за часовника.Изгасих колата и опитах пак да запаля но не...така около минута.Запалих някак си и таблото се оправи.След 100метра спирам да пробвам пак какво ще стане и пак не показа нищо след като запалих.Този път нямаше проблем с 2-рото палене(пак се оправи часовника)...сега уж показва но ми се струва че показва доста нисък разход.Колата е Голф 4 1.9 ТДИ мотора е АХФ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4. Непоказа цифрите на часовника и километража
И аз го имам този проблем от както сложих ксенони. Часовника и километража изчезват само при първото палене на фаровете, при изгасяне на колата и даване на контакт се появяват отново. Предполагам запалките гълтат по-вече ток при палене на газта. Все пак ще проверя бушона и чак тогава ще мисля за акумулатор.
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Замасете баластите на ксеноните и този проблем ще изчезне - лично изпробвано.
На баластите има малки болчета - развиваш едно и слагаш кабелче с обувка и завиваш пак болчето на същото място, а другият кабел някъде по копето - на маса.
На баластите има малки болчета - развиваш едно и слагаш кабелче с обувка и завиваш пак болчето на същото място, а другият кабел някъде по копето - на маса.
-
- Автомобил:
- Двигател:
egoist_ok благодаря ти, проблема изчезна след като ги замасих по начина който ми препоръча
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Сега като се замисля две години назад във времето, когато съм пуснал темата, проблема си го реших със смяна на акумулатора!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”