Всеки път като запаля колата и климатроника се стартира. Винаги трябва да го гася. Попитах един приятел с Golf 4 и той каза, че неговият няма проблеми (като го огаси и чак когато го пусне следващ път тогава). От друга страна чух мнения, че някой пасати и голфове са си с така настроени функции на климатроника, да с епуска при запалване на колата.
Незная всъщност, проблема да не би да идва от компютъра или от нещо друго?!

Проблем с климатроник на Golf 4 1.9 TDI
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с климатроник на Golf 4 1.9 TDI
Outfeed написа:Всеки път като запаля колата и климатроника се стартира. Винаги трябва да го гася. Попитах един приятел с Golf 4 и той каза, че неговият няма проблеми (като го огаси и чак когато го пусне следващ път тогава). От друга страна чух мнения, че някой пасати и голфове са си с така настроени функции на климатроника, да с епуска при запалване на колата.
Незная всъщност, проблема да не би да идва от компютъра или от нещо друго?!
аз съм имал два климатроника на Г4 с корено различен режим на работа, но по запознати да ти кажат по - конктетно дали е дефект някакъв
- Outfeed
- Автомобил: VW EOS
- Двигател: TSI
achodemo написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=217128
Много благодаря за препратката към темата, achodemo. Мненията обсъдени там отговориха на въпроса ми. Мерси още веднъж.

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Псаил съм го и друг път.Ако не си забравя показанията т.е. режима,на който си го изгасил или си изгасил колата,проблем няма
В смисъл,гасиш я на примерно 24 градуса вътрешна температура,ако после тръгне на 24,всичко е точно.Стандартните му настройки,когато си изгуби паметта,са 22 градуса и режим Ауто 
Проблем няма,просто различни версии на софтуера на контролера на климатроника.Има го и при голф-овете и при Пасат-ите.

Проблем няма,просто различни версии на софтуера на контролера на климатроника.Има го и при голф-овете и при Пасат-ите.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”