олф 4 GTI скърцане на полусъединител

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
golfets
Автомобил:
Двигател:

олф 4 GTI скърцане на полусъединител

Мнениеот golfets » Пон 30 май 2011 22:19

Колеги здравейте, имам голф 4 GTI. Наскоро си купих колата и има един проблем който много ме дразни. На полусъединител (1 и 2 предавка) има едно скърцане, нещо като метал с метал. При по-големи обороти исчезва. Днес бях на сервиз и са ми казали, че съединителя ми за смяна. Някой може ли да ми помогне и мога ли така да карам и докога? Благодоря ви предварително. П.С. ако някой може да ми посъветва техник в Пловдив който може да помогне.

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Re: скърцане на полусъединител

Мнениеот red.devilll » Пон 30 май 2011 23:04

golfets написа:Колеги здравейте, имам голф 4 GTI. Наскоро си купих колата и има един проблем който много ме дразни. На полусъединител (1 и 2 предавка) има едно скърцане, нещо като метал с метал. При по-големи обороти исчезва. Днес бях на сервиз и са ми казали, че съединителя ми за смяна. Някой може ли да ми помогне и мога ли така да карам и докога? Благодоря ви предварително. П.С. ако някой може да ми посъветва техник в Пловдив който може да помогне.

viewtopic.php?f=13&t=124276

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 01 юни 2011 0:24

golfets написа:Колеги здравейте, имам голф 4 GTI. Наскоро си купих колата и има един проблем който много ме дразни. На полусъединител (1 и 2 предавка) има едно скърцане, нещо като метал с метал. При по-големи обороти исчезва. Днес бях на сервиз и са ми казали, че съединителя ми за смяна. Някой може ли да ми помогне и мога ли така да карам и докога? Благодоря ви предварително. П.С. ако някой може да ми посъветва техник в Пловдив който може да помогне.

:неграмотно
Ти да се си от братята роми бре ей?
П.С. Мога да ти посъветвам учителка по бълкарски...

Потребителски аватар
BuRnInGSouL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BuRnInGSouL » Вто 06 ное 2012 20:40

Здравейте да не отварям нова тема, ако колегата дава да попитам. На Аудито 1.9 ТДИ ASV когато натоваря съединителя на голям наклон или да дърпам някой. Когато съм на включена предавка 1-ва/Задна на полусъединител и подавам леко газ за да потегля около 1200-300 оборота се чува звук метал в метал. Този звук в други ситуации не съм го чувал. Съединителя си отделя нормално (според мен и още 5-6 човека), няма боксуване, вибрации... Според вас от какво може да идва този проблем ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”