олф 4 GTI скърцане на полусъединител
-
- Автомобил:
- Двигател:
олф 4 GTI скърцане на полусъединител
Колеги здравейте, имам голф 4 GTI. Наскоро си купих колата и има един проблем който много ме дразни. На полусъединител (1 и 2 предавка) има едно скърцане, нещо като метал с метал. При по-големи обороти исчезва. Днес бях на сервиз и са ми казали, че съединителя ми за смяна. Някой може ли да ми помогне и мога ли така да карам и докога? Благодоря ви предварително. П.С. ако някой може да ми посъветва техник в Пловдив който може да помогне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скърцане на полусъединител
golfets написа:Колеги здравейте, имам голф 4 GTI. Наскоро си купих колата и има един проблем който много ме дразни. На полусъединител (1 и 2 предавка) има едно скърцане, нещо като метал с метал. При по-големи обороти исчезва. Днес бях на сервиз и са ми казали, че съединителя ми за смяна. Някой може ли да ми помогне и мога ли така да карам и докога? Благодоря ви предварително. П.С. ако някой може да ми посъветва техник в Пловдив който може да помогне.
viewtopic.php?f=13&t=124276
-
- Автомобил:
- Двигател:
golfets написа:Колеги здравейте, имам голф 4 GTI. Наскоро си купих колата и има един проблем който много ме дразни. На полусъединител (1 и 2 предавка) има едно скърцане, нещо като метал с метал. При по-големи обороти исчезва. Днес бях на сервиз и са ми казали, че съединителя ми за смяна. Някой може ли да ми помогне и мога ли така да карам и докога? Благодоря ви предварително. П.С. ако някой може да ми посъветва техник в Пловдив който може да помогне.

Ти да се си от братята роми бре ей?
П.С. Мога да ти посъветвам учителка по бълкарски...
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте да не отварям нова тема, ако колегата дава да попитам. На Аудито 1.9 ТДИ ASV когато натоваря съединителя на голям наклон или да дърпам някой. Когато съм на включена предавка 1-ва/Задна на полусъединител и подавам леко газ за да потегля около 1200-300 оборота се чува звук метал в метал. Този звук в други ситуации не съм го чувал. Съединителя си отделя нормално (според мен и още 5-6 човека), няма боксуване, вибрации... Според вас от какво може да идва този проблем ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”