Как се сваля седалка на голф 4 ?
- vanio_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Как се сваля седалка на голф 4 ?
първо да се извиня ако има такава подобна тема в форума търсих но не намерих как точно да сваля предните две седалки след като махна двете пластмасови лайснички отгоре на релсите и стигам до там 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Ами луфта е като хвана седалката и я размърдам нагоре-надолу и се мести,или като седне някой и се облегне напред назад и тя си се мести по посока на движението нагоре,надолу.Примерно с около 2мм.Някой беше споменал за смяна на някакви пластмасови релси но то това го има май при Г3,аз на моята не виждам да има такива релси?? 

Re: Как се сваля седалка на голф 4 ?
...и аз както колегата имам луфт в шофьорската седалка на голф 4, не съм свалял седалката, само разкачих пластмасите и погледнах с фенер, струва ми се че луфта е от едното колело в релсата. Въпросът ми е дали тази, част е плстмасова и се е разбила?При леко спиране се чува причукване много дразни 

да има представа някой от какво може да е причукването в седалката?
- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се,че използвам темата,но някой знае ли за какво служи тази пружина???
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
При мен има същото дразнещо причукване като спирам
- направо полудявам.Колега gomez може ли да отбележиш на снимката къде е въпросната гайка ,че не я схванах.Пластмасовите лаисни има ли някакъв пиниз на махане да не се счупят?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”