Странен проблем се появи в моята количка, 3-ти ден вече я мъчи. Майстора който ми я прави е затрупан от работа и ще може да го погледне чак в неделя, а без кола си е мъка

Проблема е следния, паля колата, всичко нормално потеглям, и след около 15-на мин когато загрее почват да "играят" оборотите. Първо засилва до 2000, след което рязко пада до около 100-200, после пак засилва и така докато на някой от падежите гасне. Мислих си да не съм намокрил нещо... след 3 дни още не е изсъхнало, значи не е мокрене. Да е проблем с охладителната система, не видях теч, колата не прегрява, нивото на антифриза е постоянно. Познат ми каза да вадя кабелите на свещите и току виж усетя някоя изгоряла. Всички реагираха еднакво, поне според мен. Разгледах под капака за около 20 мин дали няма кабелче скъсано, маркуче или да се е откачило нещо.... не видях нещо нередно. Някой може ли да даде малко акъл... в крайна сметка ще ходя сигурно в някой сервиз и ще давам пари които го нямам, но преди това поне да опитам сам да се оправя

пс. Говорете ми с прости думи, отскоро съм шофьор и още опипвам почвата