Здравейте колеги.
Проблема сер свежда до следното: Бях дал колата на баща ми да отиде на вилата. По време на пътуването колата е изхвърлила част от водата и след това е изгаснала. Докара е до вкъщи и след като видях ( водната система надуваше) предположих, че проблема е в гарнитурата на главата. Хванах, отворих главата , закарах е да е проверят да не е крива. Всичко излезе, че е ОК. Сложих новата гарнитура и затворих двигателя. След като запалих мотора първоначално всичко беше ОК, но след като загря се получи отново същото( изхвърли част от водата и загасна). Опитох да запаля, но нямаше палене. След като поизстина запали и пак като загря се появи същият проблем. Моля ви помогнете. Откъде идва проблема? Благодаря ви предварително. Мерси.
Проблем Двигател Голф 2 1.3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nikibol
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем Двигател Голф 2 1.3
nikibol написа:Здравейте колеги.
Проблема сер свежда до следното: Бях дал колата на баща ми да отиде на вилата. По време на пътуването колата е изхвърлила част от водата и след това е изгаснала. Докара е до вкъщи и след като видях ( водната система надуваше) предположих, че проблема е в гарнитурата на главата. Хванах, отворих главата , закарах е да е проверят да не е крива. Всичко излезе, че е ОК. Сложих новата гарнитура и затворих двигателя. След като запалих мотора първоначално всичко беше ОК, но след като загря се получи отново същото( изхвърли част от водата и загасна). Опитох да запаля, но нямаше палене. След като поизстина запали и пак като загря се появи същият проблем. Моля ви помогнете. Откъде идва проблема? Благодаря ви предварително. Мерси.
Въобще не слагам капачка на разширителният съд и като загрее надува и изхвърля част от водата и изгасвв. Получава се нещо като водна бъзглавница. Като се помъча да е запаля - миията невъзможна. Като поизстине пали. Като е загряла - няма проблем, върти на стартер, не затяга.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имах същия проблем на Вартбурга си
оправи се като си смених радиатора
стария беше абсолютно чист
нищо му нямаше
но колата загряваше като за световно
добре че протече тогава и се наложи да го сменя
и от там се оправи и загряването
струва ми се,че имаше проблеми с кръгооборота на антифриза
но нямаше нищо запушено
сега с новия радиатор е супер
така,че ако имаш възможност го смени
оправи се като си смених радиатора
стария беше абсолютно чист
нищо му нямаше
но колата загряваше като за световно
добре че протече тогава и се наложи да го сменя
и от там се оправи и загряването
струва ми се,че имаше проблеми с кръгооборота на антифриза
но нямаше нищо запушено
сега с новия радиатор е супер
така,че ако имаш възможност го смени
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Начи или термостата не отваря достатъчно или датчика на перката не включва навреме.Пробвай с махнат термостат.
Последна промяна от Жоро Делчев на Сря 09 авг 2006 10:06, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”