Току-що се регистрирах във форума и вярвам, че ще ми бъде от полза.
До съвсем скоро бях горд собственик на Голф 3, с който се разделих по редица причини.
Ориентирала съм се към Голф 4 (какво да се прави, Голф не е само стил на живот, но много често и диагноза

Ще ви бъда благодарни на всякакви съвети относно избора на возило. Ясно ми е, че в повечето случаи километрите не са реални. Знам, че така прехвалените "сервизни книжки", които продавачите размахват като доказателство, се купуват почти от всякъде. Така нареченото "обслужване" на колите не означава, че не трябва да сменя маслата, ремъците и пр. Знам къде да гледам, ако се опитат да ме метнат с годината на производство (защото понякога разлика от една година носи значителни промени и/или подобрения). Приказката, че колата е била карана от една възрастна жена, която, горкичката, я е вадила от гаража само веднъж в седмицата за неделната служба, съм я чувала...
Та, слушам ви. В какъв реален ценови диапазон вървят тези коли (горе-долу, разбира се), какво да гледам, какво да питам, какво да проверявам и всякакви съвети?
Предварително съм ви признателна.